Sayfa 223/1002 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu zihniyetten millet icin bir hayir cikar mi ?

Nedir amaclari anlamak mumkun degil.
    Peki gerçek vaka sayılarını gizleyerek Toplumun sağlığını tehlikeye atılması doğru mu? Gerçek vaka sayıları topluma yansıtılsa duyarlılık dahada artar ve toplumun büyük kesimi kendini korumaya yönelik tedbirleri hat safhada tutarak toplumsal bir salgının kurbanı olmaz. Kış ayı geldi. Kış ayında gribal enfksiyonlarla o evlere gönderilerek tedavi ediliyormuş gibi gösterilen yüzbinler belkde milyonlar birden yüksek ateş ve yoğun hastalanma nedeniyle hastanelere akın etse ne yapacaksınız. Tıpta hastalığın teşhisinin tam konması iyileşmenin %50sini teşkil eder

2.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Aciklanmayan vakalar hastalara aciklaniyor mu peki, mesela ben test yaptırdım, pozitifim ama onlar bana negatifsin mi diyor?
    Bakın testi pozitif çıkanlar Turkuaz Tablolarda 28 Temmuz tarihine kadar VAKA olarak yazılırken ne olduysa 29 Temmuz tarihinden sonra VAKA kelimesi HASTA olarak değiştirilip yayınlanmaya başlamış. Bildiğiniz üzere testi pozitif çıkanlardan durumu nedeniyle hastaneye yatması zorunlu olanlar var bunlardan çok daha çok sayıda olduğunu düşündüğüm evde bakım diye evlerine gönderilen pozitif vakalar ise bu şekilde kelime oyunlarıyla turkuaz tablodan kaçırılarak gerçek vaka sayıları gizleniyor diye şüphelerim vardı. CHP li vekilin 10 ekşm tarihli labaratuar raporuyla da bu teyit edilmiş durumda. Önemli olan Hastaneye yatması zorunlu olan ve HASTA diye tabloya yansıtılanlar değil. Test sonucunda pozitif çıkan tüm vakalar.

3. Gibi, YTD

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Aciklanmayan vakalar hastalara aciklaniyor mu peki, mesela ben test yaptırdım, pozitifim ama onlar bana negatifsin mi diyor?
    semptomsuz atlatan pozitifler hasta sayılmıyor listelere dahil edilmiyor evde karantinada geçiriyorlar sadece
    bir halt olacağı yok.

Reuters: Paris'te büyük bir patlama meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Verginin düşürülmesi isabet oldu, her ay elimde artan ne kadar TL varsa koşa koşa gidip dövize çeviriyordum ve bu mesele cidden can sıkıcı olmaya başlamıştı, hatta burdan bi kaç esnaf arkadaşla usdt gibi kriptoları araştırır olmuştuk sırf bu yüzden. şimdi sıfırlanmasada binde ikiye düşmesi biz döviz sevdalıları için güzel bir gelişme oldu.

8. https://m.youtube.com/watch?v=wpPsqpKk7ZI

Olası senaryoları anlatmış izlenmeli.

Sayfa 223/1002 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •