Originally Posted by TOPRAK-SERDAR gerçek enflasyonun 25 ve üstü olduğuna inanıyorum. %5 stopaj ile hesap edersek 6 puan ülke risk puanı koy 25+6= %31 mevduat faizine gelenler olabilir. aksi takdirde yabancı girişi beklemeyin Hocam inanınız ki 25 değil, yapılmış bağımsız araştımalar var 40-42 civarında.
Originally Posted by KUYU Ben banka ile görüştüm eski hesaplarda dahilmiş hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by KUYU Ziraat hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ziraatten ilginç bilgi....
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
vergi indiriminden faydalanmak için nkolay bonoları satıp tekrar almamız gerekiyor mu
Originally Posted by TOPRAK-SERDAR stopaj %5 olarak düşürüldüğünde, piyasanın istediği mevduat faiz oranı gerçek enflasyon + 6 puan vermediğin sürece dolar gider. dolar 7.80 kadar geldi bile.... stopaj indirimi 3 saat bile idare etmiyor Anlamadık? )
Originally Posted by garantmevduat vergi indiriminden faydalanmak için nkolay bonoları satıp tekrar almamız gerekiyor mu Bononun spotajında henüz bir değişiklik yok diye biliyorum. Ancak geleceği söyleniyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Originally Posted by bogazici77 Fiba ile görüştüm kiraz hesap 13 veriyor stopaj 5. 500 k 165 TL günlük yapıyor. Originally Posted by diproyal 500k'da günlük 169,17 TL yapması gerekiyor nasıl hesapladınız? Originally Posted by bogazici77 Mt hesapladı. Ben sordum o da 165 TL. Net ded boşta kalan kısım sebebiyle olabilir mi acabai Varsa öyle bir durum onu da yazında tam hesaplayalım
Originally Posted by virtue Bononun spotajında henüz bir değişiklik yok diye biliyorum. Ancak geleceği söyleniyor. Anladım bir iki bekleyelim bakalım.
Originally Posted by diproyal Ziraatten ilginç bilgi.... Devlet Bankası bu kadar cahil ve bilgisiz iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri