Sayfa 557/999 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop - XXV

adam pozitif ama diri duruyo

pert araçlara ilan verilir ya

hasarkaydında pert yazıyor ama arabam gayet diri duruyor

2. İran,dün Suriye'deki en önemli tugayı olan 82.tugayı, haritadaki kırmızı flamanın olduğu yere konuşlandırdı. Resmi açıklama, 82.tugay bölgeye PKK-PJAK'la mücadele etmek için konuşlandırılmış.

Bizim Sihalar bunların üstünde uçuyor. Yerel kaynaklar ise, İran'ın Pkklıları Karabağ'a geçirmek için, 2.tugayı bölgeye konuşlandırdığını iddia ediyorlar.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu sn. Hkm geçenlerde çözmüştü. Gercekten inanılmaz.

Benim ekibinden bir arkadaş dün pozitif çıktı, pazartesi beraber 2 saat toplantı yapmıştık. Eve geçtim ismim raporlandı aile hekimi filan aradı bekliyoruz bakalım ailecek eve kapandık en azından 1 hafta çıkmayın dedi semptom göstermezseniz haftaya tekrar konuşalım dedi. Test istemediler henüz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eşim pozitif çıktı semptomm azdı hasta sayısına dahil değildi bizde semptom yok diye test dahi yapmadıalr kişi başı 350 kağıt bastık çocuklar ve kendime test yaptırdık 2 hafta sonra gene 350 şer lira bastırıp bi test daha yaptırdık
    bir halt olacağı yok.

4. Atlattık demeyin başkan şakası yok tekrar da gelebilir geçmiş olsun bakalım bize de vuracak mı piyango, o arkadas pozitif ise benim kesin pozitif olmam lazım ama şimdilik bir şey yok bakalım.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    eşim pozitif çıktı semptomm azdı hasta sayısına dahil değildi bizde semptom yok diye test dahi yapmadıalr kişi başı 350 kağıt bastık çocuklar ve kendime test yaptırdık 2 hafta sonra gene 350 şer lira bastırıp bi test daha yaptırdık

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Atlattık demeyin başkan şakası yok tekrar da gelebilir geçmiş olsun bakalım bize de vuracak mı piyango, o arkadas pozitif ise benim kesin pozitif olmam lazım ama şimdilik bir şey yok bakalım.

haftasında kızın okulda pozitif vaka çıktı 10 gün tüm 8. sınıflar tail oldu okullar tam açılınca ne olacak bilmiyorum her vakada okul mu kapatacaklar
    bir halt olacağı yok.

6. Azerbaycan'ı destekleyen ülkeler: Türkiye, Afganistan, Pakistan, Ukrayna, Irak... Yakın zamanda İtalya da destek açıklayabilir.

Tarafları görüşmeye davet eden ülkeler: Abd, Rusya, Fransa, İspanya, Almanya, İran, Moldova, Gürcistan.

Ermenistan'ı destekleyen ülkeler: Yunanistan.
    @erefefik

Dow Ikinci yardım paketi icin Mnuchin Pelosi gorusme iyimserligi ile yukarıda.Ilk yardım paketindeki gibi beklenti gerceklesince satılır mı gorecegiz.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
    mb öpülmüş azıcık.

geçen seneki karlara sayar artık.

VİOP USDTRY EYLÜL 2020 K/Z
    #VIOP #USDTRY $USDTRY

Bear_Bull
    @BearBull26