Originally Posted by
yuji
Hsyf lere de , yatırımcıya da bu kadar mudahil olmasalar daha çok yarar bence. yok tek fiyat, yok brüt takas, yok devreyi kestim, yok devreyi açtım, tavan, taban. Bir yatırımcı olarak bunların hiç birinin bana zerre faydasını görmedim. Piyasaya huzur verseler en doğrusu. Volatiliteyi engelleyeceklermiş, volatilitesiz borsa olmaz, dalga yoksa kazanç da olmaz. Bütün dünyada olduğu gibi, içeriden haber alanlarla uğraşsalar, ama o zor, devre kesmek kolay. Para piyasalarına her müdahale ilk başta güzel görünür, bir vadede yine yatırımcıya zarar verir. Veri sağlayan şirketler rekabet kanununa aykırı olarak aynı anda aynı fiyatı veriyorlar anlaşıp mesela. Bunlara baksalar. Anlık veri, derinlik göremiyor bir sürü yatırımcı fahiş fiyat yüzünden.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri