Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    yarın ki hisse pazarların yeniden yapılandırılması ve tavan oranlarının %20 %15 %10 olarak değiştirilmesi hsyflara nasıl yansıyacak merakla bekliyorum?
    Evet üstat göreceğiz bakalım yarın hatırlattığınız iyi oldu.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Her sey yalan TCD gercek, resmen sov yapiyor
    Fonlarin kralidir.
    Ralliye basladi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. TCD getirisinin sonucu guzel de genellikle malum bir yan tahtanın tavan tavan çekilmesinden gidiyor.

Kazanç, kazançtır. Başarı mıdır başarıdır.

Ama sürdürülebilirlik ve istikrar da önemli. Diğer rakipleri hatta kardeşi cok daha sistematik ve sürdürülebilir bana kalırsa.

4.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    yarın ki hisse pazarların yeniden yapılandırılması ve tavan oranlarının %20 %15 %10 olarak değiştirilmesi hsyflara nasıl yansıyacak merakla bekliyorum?
    Taban tavan oranlarında %10 devam ediyor, yarın için bir değişiklik yok.

5.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    https://twitter.com/TuncayTursucu/st...097220099?s=19

6. Hsyf lere de , yatırımcıya da bu kadar mudahil olmasalar daha çok yarar bence. yok tek fiyat, yok brüt takas, yok devreyi kestim, yok devreyi açtım, tavan, taban. Bir yatırımcı olarak bunların hiç birinin bana zerre faydasını görmedim. Piyasaya huzur verseler en doğrusu. Volatiliteyi engelleyeceklermiş, volatilitesiz borsa olmaz, dalga yoksa kazanç da olmaz. Bütün dünyada olduğu gibi, içeriden haber alanlarla uğraşsalar, ama o zor, devre kesmek kolay. Para piyasalarına her müdahale ilk başta güzel görünür, bir vadede yine yatırımcıya zarar verir. Veri sağlayan şirketler rekabet kanununa aykırı olarak aynı anda aynı fiyatı veriyorlar anlaşıp mesela. Bunlara baksalar. Anlık veri, derinlik göremiyor bir sürü yatırımcı fahiş fiyat yüzünden.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Sayın yuji, emekleriniz için tekrar çok teşekkür ediyorum. Birde bireysel olarak elimizdeki fonları takip edebildiğimiz Ve paylaşabileceğiniz bir çalışmanız varmı acaba. Hani benim gibi Google sheets kurabilme özürlüleri için.

Ayrıca bu fon takip için büyük emekleri olan tüm yoldaşlara sonsuz teşekkür...
    Daha önce paylaştığım bir excel vardı fon portföy takibi için. Bilgileri Tefaş'tan otomatik çekiyor
    Böyle birşey mi kastettiniz bilmiyorum ama tekrar paylaşıyorum:

https://we.tl/t-nQmYzI1uTP
    https://image.prntscr.com/image/jF9B...5gByVXeI1Q.png

8. Borsa istanbulda hisselerin açığa satış ve kredili işlem, fiyat marjı ve devre kesici uygulamalarında yapılacak değişiklik yok, sadece pazar yapıları değişiyor.

Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •