Originally Posted by Webster Chiwasin zami haric beni kimse uzemez 😀😀😀 Asla Bir halti yiyorsan kotu sonucunda da uzulmeyeceksin Uzulmem Yarin illaki tavan yaparlar 😀😀😀😀 Üstad siz hep elli liralık alıyorsunuz üzülmeyin çok
ben amele ickisi ictigimden sorun yok
Taze kuru diye bir şey varmış Ne olmuş o öle. Ağustosta 16 lira Eylül sonu 1034 lira Şimdide düşüş zamanı.
Originally Posted by Webster Ustadlar suan cayimi iciyorum Sonra sacimi kesecegim Geldigimde nasdaki 2.5 gormek isterim O kadaaaaaaaar Üstad selamlar, şu makinenin adı sanı beydi geçen söylemiştin unuttum.
Originally Posted by myfinans Taze kuru diye bir şey varmış Ne olmuş o öle. Ağustosta 16 lira Eylül sonu 1034 lira Şimdide düşüş zamanı. spk bedelli istegini onaylamadi ondandir rüchan ciksa alanlar köşe olacak
Originally Posted by onur1064 spk bedelli istegini onaylamadi ondandir rüchan ciksa alanlar köşe olacak Zaten 2 ayda alanları zengin etmiş. rtlab, taze kuru böyle iki hisse bulan yaşadı demek.
Originally Posted by paravarhuzurvar Üstad selamlar, şu makinenin adı sanı beydi geçen söylemiştin unuttum. Powertec 3700
Originally Posted by Kemtuz Üstad siz hep elli liralık alıyorsunuz üzülmeyin çok Ustadim sikinti orada iste Hep elli liralik aliyorum ama elli liralik tuketmiyorum fazlasi gidiyor 😀😀 Buna cozum bulursam alamanya beni giskanacak
Forum Rules
Yer İmleri