Yanlis biliyorsunuz. 24milyon lot icin 100bin yatirimci basvuru yapti diyelim. Yatirimci basina 240 lot dagitilir.
200bin yatirimci basvuru yaparsa 120lot dagitilir. Onemli olan kimin ne kadar basvuru yaptigi degil. Kac yatirimcinin basvuru yaptigidir!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Siz bennce biraz mantikli dusunurseniz cozersiniz.
O zaman benn size bir ornek vereyim kendi tezinizi kendiniz curutun.
Ben ciddi yatirim yapacam ve 50milyon lot alim talimati veriyorum. ( her ne kadar sistem tek kalemde bu talimati kabul etmesede, ettigini dusunelim) benim verdigim oranla sizin verdiginiz orani karsilastirdigimizda size hisse senedinin verilmemesi lazim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Orantısal olarak dağıtım yapılır dediğim konu Sn.VAHİRA nın söylediğine katılıyorum demek istedim. üstte alıntıladığım mesaj.
Yani senin yapmaya çalıştığın hesabı anlamadım 50milyon lot talep eden le benim talep ettiğim lot miktarı felan)
Ayrıca burda konuştuğumuz konu vebal alacak bi konu değil, kimseye al veya alma demiyoruz.
yanlışınız var iyi araştırın. 1 milyon lot isteyenle 10 bin lot isteyene aynı lot verilmez. orantılıdır. yatırımcı sayısı önemli değildir. Ha birde talep tarihi ve saati önemlidir. İlk önce talep edenler her zaman 5-10 lot fazla alırlar. Zamanın önemli olmadığı alımlarda da fiyat önemlidir. Verdiğin fiyata göre daha çok lot verilir. Bunda zaman önceliği, sabit fiyat var.
Yer İmleri