Webster üstad eytsi olmayan napsın peki? 😣
Originally Posted by Kemtuz Webster üstad eytsi olmayan napsın peki? [emoji21] Paz(eyt)esi iş aramaya başlasın [emoji24]
Originally Posted by Kemtuz Webster üstad eytsi olmayan napsın peki? 😣 Tradei iyi ogrensin yasi doldurunca yazliga yanima gelsin
Originally Posted by Webster Tradei iyi ogrensin yasi doldurunca yazliga yanima gelsin Üstad yazlığı orta direkt secte komşu olalim
Originally Posted by Kemtuz Üstad yazlığı orta direkt secte komşu olalim Ustadim 1.5- 2 m arasi birsey dusunuyorum Orta direk yani
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by boschyatirim Bu sektorde calisanlar hepsi altina sifir akulu kamyonet çekmiş. Para var üstad bu işte. Bu benim de dikkatimi cekti Onceden el arabasiyla toplarlardi Bir anda hepsinde o dediginiz kamyonetten oldu İlginc
Originally Posted by Webster Ustadim 1.5- 2 m arasi birsey dusunuyorum Orta direk yani Haaa tamam o zaman
Ustadlar Bir sorum olacak Simdi bir araba satacagim 300 k Diyorum bunu asels ermir sise ye bolup alsam Seneye bana merso aldirir mi? Yoksa anadolmu aldirir 😀
Forum Rules
Yer İmleri