Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, THY hisseleriyle ilgili açıklama yaptı.
Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez, son günlerde Türk Hava Yolları (THY) hakkında çıkan haberlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, TVF'nin Türk Hava Yolları hisselerini satmak gibi bir düşüncelerinin ve planlarının hiç olmadığını ve böyle bir durumun akıllarına dahi gelmediğini söyledi.
Gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan haberlere anlam veremediğini belirten Sönmez, "THY'de yüzde 49,12'lik hisseye sahibiz. Bizim 1 tane bile THY hissesi satma planımız yoktur. Bunu net söylüyorum. Bunun anlaşılması lazım. Bu manipüle edilecek bir konu değildir. Yazılanların da art niyetli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sanki bu ortamda THY satılsa para edecek, havayolu sirketleri batmadıklarına dua ederler...
Son düzenleme : reha kaya; 03-10-2020 saat: 19:40.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ülkemizde son 24 saatte 1.502 yeni semptom gösteren hasta ve 59 yeni ölüm açıklandı .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolap dere sağ olsun,her İstanbula gidişimde devamlı oraya takılırım hafta sonları,en son bu sene şubat-mart arası gitmiştim,pandemi yüzünden gitmadim,sanırım şimdi kapanmıştır...Oradan çok araç gereç aldım,onların arasından laptop ve parçalarıda vardı,5 adet almıştım,1 pelt 4 sağlam,yaklaşık 100-200 tl arası,4 tanesine ilave yaparak güçlendirdim Pentium İ3-İ5,evde benimkilerlen 8 adet oldu,şimdi hesaplarıma göre 8 adeti 3000 yapmıyor,ama piyasaya göre 20 teklik, geçen teknosaya gittim 5-10 arası normalleri,gerçekten fiatlar uçmuş.
Yer İmleri