Sayfa 6/174 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 41 - 48 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by musa_24 Yazıyı Oku
    Öncelikle hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim. Özozcan ve sizin söledikleriniz algıladığım bu kağıtta 1.62'lerden aliyim 68-69 larda boziyim tekrar düşükten alıyım yüksekten boziyim işlerine girersen kagıtta beklenen yükseliş biranda gereçekleşir tahtacı yapacağını yapar o sırada nakitte yakalanırsa arkasından bakarsın küçük hesaplar peşindeyken asıl yükselişi kaçırırsınız diyorsunuz eger dogru anladıysam. Bu yüzden al-sata girmeden spk onayını bekliyip olası yükselişte kar etmek daha mantıklı diyorsunuz. Tabiki sizin yatırım tavsiyesi vermiyorsunuz ancak sizin sölediklerinizden anladığım bu dogrumu anlamışım sizde cevap verirseniz sevinirim
    Sn Musa;Halka açık oranı düşük ve Beklentisi olan Hisseler de her an her şey olabilir.Borsa da örnekleri çok..Her gün tavan-Taban olan kağıtlar da o türden kağıtlar..Cesareti ,Becerisi,Nakiti bol olan kişi al -sat yapar.Belirli bir hedefi olan da alır tutar..Hedefine geldiğinde satar.. Her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır ,demişler...
    Benim kendi tercihim ,Şekerbak'ın Bedelli başvurusuna Spk onayı gelene kadar beklemek...Sonrasında ne tür gelişmeler,Hareketler olur bilemeyiz.Duruma göre kendime yön çizerim..
    Şimdilik hissemiz normal seyrinde Bbugün 5.Ekim 2020 Pazartesi ve Hisse kapanışını 1.65.TL den yaptı..Yarın ola ,hayrola..
    Bu yazdıklarım,Tavsiye içermez.Düşünce paylaşımıdır..Saygılar.

Sn Musa-24,arasıra foruma yazarım '' oturan boğa, zıplayan çekırgeden fazla kazanır'' ancak ben çekırgeyım.. kısa çalışırım..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn Musa;Halka açık oranı düşük ve Beklentisi olan Hisseler de her an her şey olabilir.Borsa da örnekleri çok..Her gün tavan-Taban olan kağıtlar da o türden kağıtlar..Cesareti ,Becerisi,Nakiti bol olan kişi al -sat yapar.Belirli bir hedefi olan da alır tutar..Hedefine geldiğinde satar.. Her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır ,demişler...
    Benim kendi tercihim ,Şekerbak'ın Bedelli başvurusuna Spk onayı gelene kadar beklemek...Sonrasında ne tür gelişmeler,Hareketler olur bilemeyiz.Duruma göre kendime yön çizerim..
    Şimdilik hissemiz normal seyrinde Bbugün 5.Ekim 2020 Pazartesi ve Hisse kapanışını 1.65.TL den yaptı..Yarın ola ,hayrola..
    Bu yazdıklarım,Tavsiye içermez.Düşünce paylaşımıdır..Saygılar.
    Çok teşekkür ederim bilgi için inşallah bugune güzel başlar hissemiz

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Sn Musa-24,arasıra foruma yazarım '' oturan boğa, zıplayan çekırgeden fazla kazanır'' ancak ben çekırgeyım.. kısa çalışırım..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Ben forumda yeniyim "oturan boğa, zıplayan çekırgeden fazla kazanır" bunuda yeni duydum ve borsa için çok uygun bir lafmış. Benimde gönlüm cekirge olmaktan yana ama görüyorumki bu borsa acemi cekirgeyi anında yutar. Bu yüzden araştırıp anlamaya çalışıyorum. Sizinde verdiğiniz bilgiler için çok teşkkür ederim bol kazançlarınız olsun inşallah.

5. Böyle bir günde kimsecikler yok hayret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Kalabalık olunca, şekere su katan olabilir...;-)
    Azlık iyidir.;-)

7. birazzz şeker. bir gercekten az mış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ortalık sakin iken.1.66-67 den Biraz Şeker daha toplayayım...
    Bayram vakti yaklaşıyor...

Sayfa 6/174 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •