Sayfa 293/682 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Pes diyorum sen ve senin gibilere sanada Allah rahatlik versin bol kazanclar

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Imalarin sözlerin konuşmaların gerçekten hoş değil kendini bi sorgulamani tavsiye ediyorum .Para miktarı hiçbir zaman önemli değildir . Ben bugun sana bunu ispat etsem kimseye faydası olmaz anladın mi özelden yazarsan seninle tanışıriz bu sözlerinide sana iade ediyorum.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Reis bunlar hep senin yüzünden oldu . Bak şimdi bize ateş ediyorlar

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    patron ben bir şey demedimki, sadece konuşuyoruz şurada, bandas yarin yine taban yapar mi 2 altına iner mi sence yine,

Ayrıca merak etme bana da ateş etmişler bak orada kardeşin biri, çıkacak algısı yaratmışım ben dediğine göre arkadaşın, caylak kardeş demiş adinida vereyim de.

Patron ben sana şimdi birşey sorucam ve cevabını yazarmisin buraya, ben dun yani çarşamba günü büyük düşüşün olduğu gün saat 15 gibi şoe başlar birazdan demiştim ve sende sadece tek sen hayırdır ne şowu demiştin hatırladınmı onu. Ve fazla zaman geçmeden hisse 3 liralarda iken 2,80 taban yapmıştı tekrar.

Peki ben simdi gaz verip yukarı çıkacak mi demiş oluyorum böylelikle, sadece temel olarak yorum yapıyorum ve yaparken de gerekçelerimi duseceksede çıkacaksa da yazıyorum. Hic bir zaman gerekçesiz analiz yapmadim.belki takip ettiysen sende.

Burda pek teknik temel yorumlara bakan yok bunu gördüm, hisse çıkacak düşecek sadece bu konuşuluyor, 2016 sonunda bilanço ne gelmiş, öncesi nasılmış, ilk çeyrek gelen ne, şirket ne yapıyor, hissenin yıllara gore hareketlerini takip eden inceleyen yok gibi.

Sadece birisi yönü yukarı olabilir veya aşağı olabilir diye analiz yapıp yazarsa onu eleştiriyorlar burada, vay sen patron adamisin kime çalışıyorsun, yaw yok kardeşim ben bir sıradan ky im, etim budum belli, kimseyi bilmem tanimam, kimsenin adamı değilim, sadece şirketi incelerim yıllara dağılmış grafiğine bakarim, kendi bildigimle dalarım hisse kafama yatarsa hepsi bu.

Sanada patron iyi sardılar bu arada dikkat et

3. sertan başkan bu tip insanlar yüzünden ceza almış formda sanırım yazmıyor çünkü biri 25-30 bin lotla trade yapar biri 300 bin lotum var der bende şunu bilirim nezaman form sakinleşir belki hissede hareket gelir iyi geceler dilerim yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    patron ben bir şey demedimki, sadece konuşuyoruz şurada, bandas yarin yine taban yapar mi 2 altına iner mi sence yine,

Ayrıca merak etme bana da ateş etmişler bak orada kardeşin biri, çıkacak algısı yaratmışım ben dediğine göre arkadaşın, caylak kardeş demiş adinida vereyim de.

Patron ben sana şimdi birşey sorucam ve cevabını yazarmisin buraya, ben dun yani çarşamba günü büyük düşüşün olduğu gün saat 15 gibi şoe başlar birazdan demiştim ve sende sadece tek sen hayırdır ne şowu demiştin hatırladınmı onu. Ve fazla zaman geçmeden hisse 3 liralarda iken 2,80 taban yapmıştı tekrar.

Peki ben simdi gaz verip yukarı çıkacak mi demiş oluyorum böylelikle, sadece temel olarak yorum yapıyorum ve yaparken de gerekçelerimi duseceksede çıkacaksa da yazıyorum. Hic bir zaman gerekçesiz analiz yapmadim.belki takip ettiysen sende.

Burda pek teknik temel yorumlara bakan yok bunu gördüm, hisse çıkacak düşecek sadece bu konuşuluyor, 2016 sonunda bilanço ne gelmiş, öncesi nasılmış, ilk çeyrek gelen ne, şirket ne yapıyor, hissenin yıllara gore hareketlerini takip eden inceleyen yok gibi.

Sadece birisi yönü yukarı olabilir veya aşağı olabilir diye analiz yapıp yazarsa onu eleştiriyorlar burada, vay sen patron adamisin kime çalışıyorsun, yaw yok kardeşim ben bir sıradan ky im, etim budum belli, kimseyi bilmem tanimam, kimsenin adamı değilim, sadece şirketi incelerim yıllara dağılmış grafiğine bakarim, kendi bildigimle dalarım hisse kafama yatarsa hepsi bu.

Sanada patron iyi sardılar bu arada dikkat et
    Ya reis bunlar teferruatli konuşulması gereken konular . Her bildigimizi buraya yazsak olmaz çünkü zaten insanlarımızın sinirli anlama kapasitesi var benim sana nacizane tavsiyem eğer lot sahibiysen şuan tahtaya bakma bile ilgilenme zararinda karında seni rahatsız etmesin . Sabır göster hedefini koy işine bak .

5.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Ya reis bunlar teferruatli konuşulması gereken konular . Her bildigimizi buraya yazsak olmaz çünkü zaten insanlarımızın sinirli anlama kapasitesi var benim sana nacizane tavsiyem eğer lot sahibiysen şuan tahtaya bakma bile ilgilenme zararinda karında seni rahatsız etmesin . Sabır göster hedefini koy işine bak .
    aynen öyle ortak, hisse 2 lere doğru inecek olursa alınırmı biraz daha ne dersin.

6. Algi oyunlari 2 filmi burada çekiliyor arkadaşlar ....kesinlikle burada yazanlara gore al satim yapmayin tartip bicip alin satin ytd nacizane uyari biz dustuk siz dusmeyin

7. hiçbir kağıdın dibi yoktur heleki galibin kağıtlarında...
    23 kasım 2016 da bu kağıt 1.47 den başlamış hareketine ve 14 mart 2017 de 8.07 ile seansı kapatmış dün 2.57 ile seansı sonlandırmış bi kağıttan bahsediyoruz.kısaca operasyon yiyen kağıttan şimdilik ne yönde beklenti içine girilir.ama bizim insanımız öyle değil kısa yoldan köşeyi dönme gayreti içinde öylede olunca manzara ortada....herkese hayırlı ramazanlar

Sayfa 293/682 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •