patron ben bir şey demedimki,

sadece konuşuyoruz şurada, bandas yarin yine taban yapar mi 2 altına iner mi sence yine,
Ayrıca merak etme bana da ateş etmişler bak orada kardeşin biri, çıkacak algısı yaratmışım ben dediğine göre arkadaşın, caylak kardeş demiş adinida vereyim de.
Patron ben sana şimdi birşey sorucam ve cevabını yazarmisin buraya, ben dun yani çarşamba günü büyük düşüşün olduğu gün saat 15 gibi şoe başlar birazdan demiştim ve sende sadece tek sen hayırdır ne şowu demiştin hatırladınmı onu. Ve fazla zaman geçmeden hisse 3 liralarda iken 2,80 taban yapmıştı tekrar.
Peki ben simdi gaz verip yukarı çıkacak mi demiş oluyorum böylelikle, sadece temel olarak yorum yapıyorum ve yaparken de gerekçelerimi duseceksede çıkacaksa da yazıyorum. Hic bir zaman gerekçesiz analiz yapmadim.belki takip ettiysen sende.
Burda pek teknik temel yorumlara bakan yok bunu gördüm, hisse çıkacak düşecek sadece bu konuşuluyor, 2016 sonunda bilanço ne gelmiş, öncesi nasılmış, ilk çeyrek gelen ne, şirket ne yapıyor, hissenin yıllara gore hareketlerini takip eden inceleyen yok gibi.
Sadece birisi yönü yukarı olabilir veya aşağı olabilir diye analiz yapıp yazarsa onu eleştiriyorlar burada, vay sen patron adamisin kime çalışıyorsun, yaw yok kardeşim ben bir sıradan ky im, etim budum belli, kimseyi bilmem tanimam, kimsenin adamı değilim, sadece şirketi incelerim yıllara dağılmış grafiğine bakarim, kendi bildigimle dalarım hisse kafama yatarsa hepsi bu.
Sanada patron iyi sardılar bu arada dikkat et

Yer İmleri