Originally Posted by ayhan53 Mahfi eğilmezde benim lisedenmiş sanki yukarıdaki yazı senden çalınmış faiz artışı ile ilgili birilerine itafen buna benzer senin bir yazını okumuştum abi bu adamda seni takip ediyor olmalı
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS sanki yukarıdaki yazı senden çalınmış faiz artışı ile ilgili birilerine itafen buna benzer senin bir yazını okumuştum abi bu adamda seni takip ediyor olmalı Aynı ekolden geliyoruz demek ki
bir halt olacağı yok.
CDS : 497,45 düzeyinde
Originally Posted by EGEDUK CDS : 497,45 düzeyinde Ben mi yanlış hatırlıyorum? CDS son 4-5 gündür düşüyor.
Originally Posted by JAS Ben mi yanlış hatırlıyorum? CDS son 4-5 gündür düşüyor. Doğrudur. 557 düzeyinden 497’ye geldi. Almanya bizi kıskanıyor.
CAD, ABD dolarina karsi deger kazaniyor.
Originally Posted by EGEDUK CDS : 497,45 düzeyinde Originally Posted by JAS Ben mi yanlış hatırlıyorum? CDS son 4-5 gündür düşüyor. Ben dün tam tersini gördmüştüm. 500'den 527'ye fırlamıştı. Dün de 530'a vurdu. CDS ciddi şekilde yükseldi son 2 gündür. Sizin kaynak nereden? 21 saat önce durum şöyleydi:
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Originally Posted by rxpu Ben dün tam tersini gördmüştüm. 500'den 527'ye fırlamıştı. Dün de 530'a vurdu. CDS ciddi şekilde yükseldi son 2 gündür. Sizin kaynak nereden? 21 saat önce durum şöyleydi: İnvesting’den baktım. Gecikmeli veri olsa gerek
Forum Rules
Yer İmleri