Originally Posted by
snap
Ben diyorum ki....
Ateks=10×edip...
Artık yorum a açık...
Benim fikrim...
Sırf parite...
Arsanın sonu edipgyo...
Siz arsa diyorsunuz diye...
Yoksa arsa beni fiyatlamama içinde sonlarda..
Öncelikli değil....
Herkes 1 e 3 yada 4 gitti diyor hisseler için ...
Buda nisana göre neredeyse 3 katı yaptı...8 lere kadar düşmüştü...
Yazmıyorum..
oyunu bozmamak için..
Yazmıyorum...
malları sattığım için...
Yazmıyorum...
olaya çomak sokmamak için...
Herkese gönlünden geçen kar verir yaradan inşallah...
Satıp çıktıktan sonra hisseyi kötülemek moda olmuş. Akın Tekstil ile edipgyo Akın Holdinge bağlı şirketlerdir. Ateksin internet sayfasında açık ne net bir değerleme raporu ver. Rapor 2020 Şubat ayında Lotus Değerleme kurulu tarafından yapılmış ve genel kurulda onaylanmıştır. 25 milyon sermayeli Ateks tapu sahibidir. Şayet başka tapu ortağı olsaydı, onuda yazmak zorundalardı. Şöyleki Lüleburgazda hali hazırda Ateks fabrikasının kurulu olduğu arsanın değerleme raporunda Akın Takstil 1/2 Edipgyo 1/2 olarak belirtilmiştir. Bakırköy arsasının değerlemesi 261 milyon olarak yani metre karesi 5 TL olarak yapılmıştır. Günümüz şartlarında (emsal...herkesçe takip edilen Araba arsa alım satımı yapılan bir internet sayfası) metre kare fiyatı 15-20 TL olan arsanın mevcut değeri 800 Milyon civarındadır. Ateks ve akın holdinge bağlı (yüzdelik belirtilmemiş)hazır giyim ürünlerinin pazarlandığı Aktek isimli birde iştiraki vardır. Bilgiler Akın Holding ve Akın Takstil internet sayfalarında mevcuttur. Ben kimseye al veya sat tavsiyesinde bulunmak için yazmadım. Yalan yanlış yorumlara sessiz kalmamak için açıklama gereği duydum. Ateks'in %19'u halka açık olup 4.800 Milyon lotu vardır. Ben uzun soluklu burdayım. Herkese tavsiyem kulaktan dolma bilgilerle heleki borsada yatırım yapmayın. Zor kazandığınız parayı kolay kaybedersiniz vesselam.
“Zenginlik, mal çokluğu değildir. Asıl zenginlik gönül zenginliğidir.” buyurmuştur. (Müslim, 1741)
Yer İmleri