Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop - XXV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Onlar düþerken 80 bin diyor, yükselirken de 120 bin
    Ben onlar kadar anlamam bu iþten.
    108 bindeyken yatayda mal toplanýyor , bana göre yön yukarý demiþtim. Defalarca da pozitif bakýþýmý ara ara yazdým. Ona göre de alým yaptým.
    Geçenlerde yazdýðým gibi de 120 binde isteyene mallarý verip , endekste de güçlü bir short açarým diyorum.
    Sadece acemiler dipten alýp, zirveden satabilir. Ben diz kapaðý, çene arasýnda takýlýrým. Yeter bana. standartý olmayan, bir oyunda

120 bin üstünde haftalýk 1-2 kapanýþ görmek lazým 135 binleri konuþmak için. Yoksa ayný gün içinde 118 den 120 bine , akþamda 115 bin de kapanýþ da olasýdýr.
    120 binden maliyetlenen çok, oraya geldiði zaman satýcý çok olur.
    valla arkadaþým siz ne kadar zamandýr bu iþin içindesiniz bilemem ama benimkisi üstüste koyarsam eðer boyumu aþar. bakýn bunu kendime bir pay çýkarmak amacý ile söylemiyorum. çok insan bilir, en azýndan böyle iddia ettiðimi bilirler. oda þu: ben kesinlikle piyasanýn kullandýðý iðne ucu kadar bir sistem kullanmýyorum. iþin baþýndan þu ana kadar hep kendi doðrularýma inandým. yani falanca üstad þunu demiþ filanca bunu demiþ hiç etkisi altýnda kalýnmamalý. çünkü ne kimsenin benden bir üstünlüðü var, nede sizlerden. allah onada akýl vermiþ bizlerede. haa ben tecrübeliyim diyebilir evet bu çok önemli bir avantaj doðru ama bende tecrübeliyim. yani sözün özü her oyuncu kendi tecrübeleri ýþýðýnda bir sistem yaratabilir. yaratýlýyorda ama deneme yanýlma yöntemi ile çok zaman aldýðý için biraz sabýr gerekiyor.. þuna inan en basit denilebilecek sistem bile zamanla zamanla yanlýþlar ayýklana ayýklana ter temiz bir sistem olarak kullanýlabilir. ben buna gönülden inanýyorum. yani okulu olmayan, standartý olmayan bir oyunda bir baþkasýnýn öngörüsü kendi düþüncesi olarak kabul edilmeli diye düþünüyorum...
    Son düzenleme : karar_aný; 10-10-2020 saat: 00:31.
    “Ýyi kararlar tecrübe sayesinde alýnýr. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanýlýr.” Will Rogers

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •