Sayfa 314/437 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    yok, ben alamasa da sirkete, inanc varmi diye merak ettigim icin sordum,.. mesela ben alamasa da duserse de ki duser,.. dustugu yerden de alirim... gibi...
    İhaleyi tek şirkete vermeleri mantıklı değil. Muhtemelen yanlışım yoksa 180 bin civarında araç sayısından bahsediliyor. 3 şirkete ya da 4 şirkete pay edilir. Bu 3-4 şirketin içine girer diye düşünülebilir. Bu durumda belki 30-40 bin araç karsana düşer.

Lakin ihale sonucu ne zaman açıklanır? Kasım seçimleri sonrası olabilir mi?

2. Prototip araçların testi yapılmış, sonuç Yıl içinde ilerleyen tarihlerde açıklanacak, hepsini bir şirket mi yapacak, bölüştürükecek mi net değil?

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

Prototip araçların testi yapılmış, sonuç Yıl içinde ilerleyen tarihlerde açıklanacak, hepsini bir şirket mi yapacak, bölüştürükecek mi net değil?
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tamam ama bu biraz eski bilgi,.. Mahindra falan cekildi,.. Serseri26 nin yazdigi dogru,.. Karsan zaten stratejik ortagi Morgan Olson ile beraber uretim icin teklif verdiler. Morgan eski arabalari ureten sirket... Diger rakipler 2 tane, biri Workhorse (Maliyet sorunlari var), digeri Oshkosh (savunma sanayinde guclu) ve Ford la calisiyor. Yani zaten bu kadar buyuk bir ihaleyi kimseye tek basina yedirmezler,.. Siyaset de var isin icinde Trump veya yeni baskan bunu koz olarak ta kullanabilir (Trupla Erdogan anlasmisti ticaret hacmini 100 miyar dolara cikartacagiz diye,.. bu guzel bir adim olur, ama bedavaya da kimseye mama vermezler,.. Workhorse un maliyet dusurmek icin cabalari var, eski yeri kapasite olarak kucuk, yeni uretim yeri ayarlamaya calisiyorlardi, (bilgisi ingilizce asagida),... Oshkosh ta bos degil,.. Bence birbirine cok yakin teklifler olursa siyaset konusur. Yok en iyi teklifle fark varsa, en yakina cagri yapabilirler dus fiyati diye , o zaman mesela bizim ortaklikla bir digerine paylastirabilirler,.. kimden siyasi baski cok gelirse veya secimlere etkisi olacaksa o yonde gidilecektir... Mesela

"President Donald Trump blasted out a tweet one morning under the banner “great news for Ohio.” The great news? General Motors Co. was in talks with a company called Workhorse Group about forming a new affiliate that would buyーand re-openーthe shuttered Chevrolet Cruze car plant in Lordstown. Hundreds of jobs would be saved, in other words." bunu oy icin kullanabilir... ayrica Workhorse drone falan yapiyor, bulut bazli sitemleri var...

Yani bu is kesin bize gelir diye bir sey yok bence...Rakipler guclu ve orasi Amerika,.. Orda ruzgar nerden eserse agaclar oraya egilir...

Dolayisiyla sirkete inanmak lazim,.. Yeni yonetim, yeni anlayis, yeni yatirimlar, yeni ortaklik, gelisen avrupa ve yurtici pazarla Karsan eski Karsan degil,... Bu ihaleyi alamasa bile bu fiyat komik bence... Bi de ucundan kiyisindan alirsa, creme de la creme...

YTD......
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

4. "SON DAKİKA💥 ABD’nin Utah Federal Savcılığının talebiyle SBK Holding yönetim kurulu başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın bütün mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konuldu."

Twitter da bu haber dolaşıyor. Bu nasıl bir oyundur. Bu adam daha yeni Karsan a ortak oldu. Acil açıklama yapılmalı KAP a.

Nasıl bir çöplüğe düştük böyle.

5. Hayırdır tahtacı sen kendini çok mu zeki sanıyosun [emoji6]
    Yakın zamanda haber patlat Sbk la Kiraçal'ar ortak diye tavana doğru yürüt sonra şirket ASILSIZDIR diye Kap a bilgilendirme yapsın ver assagi götüüürr malı bu arada ardindan hooppp Olmayan ortagin mallarina Abd dolayli el konulsun çak 3.17 den 3.01 e SEVSINLER SENii ANASININ PARLAK TAHTACISI ...
    YEMEZLER YAVRUM YEMEZLER .. AK TAHTA SAHIBI 3 MİLYONA YAKIN MAL TOPLADI O ANDA MAL VERMEYIN SAKIN !
    Çıkış YAKIN .
    Son düzenleme : Serseri.26; 09-10-2020 saat: 15:03.

6. Lightbulb

karsn.jpg

Önce sbk ile ortaklık dedikodusu çıkar, sonra yalanla, en sonunda sbk mal varlılığına el konuldu haberi. Grafiğe bakarsanız oyun büyük grafiğini ekliyorum. Yukarıda ve aşağıda ilk hedef ve direnç 5.10 ve 2.60. Hareketli ortalama, bolinger, aroon,macd vs hiç birşey ifade etmiyor sıkıştı kaldı. Yukarı mı aşağı mı zar atıyoruz. Bu hareket 1 aydır devam ediyor son bir ayın takasını paylaşabilen olursa sevinirim. Bu hareketi yapanlar takasta da kendilerini gizlemiştir aracı kurumlar üzerinden işlemleri yapmıştır ama bir umut.

7. Cuma günü olan satışın nedeni SBK meselesi değil, şirket yalanlamıştı o söylentiyi. Dün ABD de rothcapital analisti posta ihalesinin rakip firmaya verileceğini ihtimalinin yüksek olduğunu yazmış. Sosyal medyada coşku var resmen, Zaten dün hacimli olarak %12 yaptı şirket. Karsn 3.03 de son 30 dakikada ciddi destek buldu ama gelişmeleri takip etmek gerekir. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. %100 amerkan şirketi olan workhorse un ihaleyi alma ihtimalinin yüksek olmasının işsizliği de katkı sunacağını görüş olarak bildiren coşkulu takipçiler var. Karsan ve ortağı morgan olson için herşey bitmiş değil, ihalenin bölünerek verilme ihtimal dahilinde. İhale sonucu salı gece belli oluyor.

Sayfa 314/437 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •