Topraklar ve kaynaklar sınırlı,bu kaynaklara ulaşım için insanlık diğerini yok etmeye kadar işi götürdü mü o zaman ha insan olmuşsun ha hayvan farketmiyor ki,doğada hayvanlar da her gün bu mücadeleyi birbirlerinin canlarına kastederek yapıyorlar.Madem insanca bir paylaşımı beceremiyoruz bari fazla üremeyelim de doğaya da birbirimize de fazla zarar vermeyelim diye düşünüyorum.
Bu video ile neyi anlatmak istedin, anlasilir gibi degil.
CHP + IYI Parti disinda alternatif mi var ?
Yoksa surunmeye devam.
Bu tur AKP + MHP'nin palavra soylemlerini yaymaya calismak sana bir fayda saglamaz.
Zaten vatandas olarak yoksun, ben yok olmaya devam edecegim demenin mantigi ne ?
Cenevrelilerin yaklaşık üçte ikisi, dünyanın en yüksek asgari ücretinin getirilmesi yönünde oy kullandı.
Yeni yasaya göre, artık haftada 40 saat çalışan biri aylık asgari ücret olarak 4 bin 100 İsviçre frangı, yani yaklaşık 34 bin TL maaş alacak.
Cenevre'nin yeni asgari ücreti, ABD'dekinin üç katından, İngiltere'nin iki katından çok.
Türkiye için öyle uzak ki hesaba gerek yok.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/para-para-para-1772658
Suudi Ticaret Odaları Başkanı Ajlan bin Abdul Aziz Al-Ajlan ın, Türk ürünlerini boykot etmenin tüm Suudi vatandaşların görevi olduğuna dair paylaşımı bardağı taşırdı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/suud...-tepki-1772659
Sen gelip benim ulkemde, kendi vatandasin da olsa, bir gazeteciyi, kitir kitir keseceksin, bana da bunu duyurma diye suc ortakligi teklif edeceksin, ustelik tam adamina dunyanin parasini teklif ederek.
Sonra olay ortaya cikinca, asil sorumluyu bulmak yerine bu ulkeye aklin sira ceza keseceksin.
Bu olay ibret vericidir, arabin kim oldugunu anlatan tipik bir ornektir.
Tarihte oldugu gibi bunlara ek yerini belli etmeyecek, dolar diye dilenciye donmeyeceksin.
Yoksa olmadik yerden sokarlar, akrepler gibi.
ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 18 ülkeden ithal edilen alüminyum levha ürünlerine ek vergi kararı aldı.
Afganistan' dan 3 kadına tecavüz edip , 5 çocuk 15 adam öldürmüş adam , yalınayak gidip yerleri paspaslayacak amma velakin ülkemde 3 dil bilen , 4 diploması olan adamdan 5 kat daha rahat bir hayat yaşayacak.
Ülkemin doktoru gavurun hademesi kadar bile rahat bir hayat yaşayıp, saygı göremiyor.
Yer İmleri