Hocam endeks için grafiğine bakma şansınız var mı.. bir iki arkadaşım döndü dönecek diyor..
Hocam endeks için grafiğine bakma şansınız var mı.. bir iki arkadaşım döndü dönecek diyor..
ozgyo artık 3 ve üzeri ne atmalı cok gecikti boş beleş fiyatlardaYTD
Yok valla Hocam; Nisan dan bu yana ana portföyüm Olmip te.. bi sıkıntı da görmüyorum..
Bunun yanında al-sat yaptığım portföyümde de sizin ve arkadaşların önerileri ile kendi görüşlerimi birleştirip kazandım çok şükür.. siz başta olmak üzere burada yorum yapan daimi üyelere çok teşekkür ediyorum..
Valla ben olmip te bir sert yukarı hamle daha bekliyorum haftanın ikinci yarısından itibaren...
Siz neler düşünürsünüz?
Bir yıl sonrası İçin bile şimdiden beş hisse belirledim.. izliyorum her gün..
Onların analizini inşallah ömrümüz yeter sizler de hep burada olursunuz da beraber değerlendiririz zamanı gelince...
Çelik hocam sizi hisse netin ilk zamanlarından beri bilirim iki gözüm filan olduğu zamanlar hala forumda yazıyor mu bilmiyorum ama forumda VİOP topiğine göz atıyor musunuz hiç orada sürekli yazan 5-6 arkadaş endeks için 840 gibi rakamlar zikrediyorlar sürekli böyle sert bir düşüş beklentileriniz dahilinde mi ? Endeks için şu an yada yazdığınız 1212 ler görülürse herhangi bir düşüşte stop noktası neresi olur sizce 1130 civarları mı ? Saygılar...
Hocam bir şey daha diyeyim.. valla tebrik ederim beni bile doğru analiz ettiniz..
Doğru, gerginim biraz..
Ama borsa ile ilgili değil..
İnsanlar yoruyor bazen...
Dışarıda stres oluyorum, Allah a şükür eve gelince rahatlıyorum...
Yer İmleri