Originally Posted by onurbey Toparlar.Panik yok. Hedef 120binler. Saygilar. SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Allah aldi bir onuru Verdi bir onuru 😁
Originally Posted by Webster Allah aldi bir onuru Verdi bir onuru [emoji16] Onurlarin dediklerinin tersi mi olur SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altına neoliii
Originally Posted by Webster Gel de icme bu aksam Siz de sunu izleyin regal ustadim Dgate i satinca bunu izledim surekli evet üstad filmi seyretmiştim.
Originally Posted by onurbey Onurlarin dediklerinin tersi mi olur SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. E baksaniza ustadim tezi dogruluyorsunuz Toplar dediniz Kan sizmaya devam ediyor Eski onur da oyleydi 😁
Originally Posted by Webster La noli Kasim suleymaniyi diriptip yinemi oldurduler Originally Posted by trust06 altına neoliii Kasim suleymani öldü sanirim
Originally Posted by regal1 evet üstad filmi seyretmiştim. Ben filmi degilde Bu sahneyi bine yakin izlemisimdir
Originally Posted by trust06 altına neoliii bubasını bulamadığımız için bir şey demiyoruz. anası belli
Forum Rules
Yer İmleri