Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Güneş mantolanmış duvara vurduğunda,
    Bak.!!!
    Yamalı bohça gibi duvarı seyret.!!
    Ustanın sana atacağı kazıgı.!
    bize daire başı 7.200 geydirdi 44 daire
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bize daire başı 7.200 geydirdi 44 daire
    bizde daire sayısı az olduğu için.. daha fazla biniyor..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

AKLİM gidiyor kankası ALKA neden duruyor

Çin'de devlete ait ilaç firması Sinopharm Kovid-19 aşısı rezervasyonlarına başladı

Çin'in devlete ait ilaç firması Sinopharm'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı için rezervasyonlara başladığı bildirildi.

Çin'in resmi yayın organlarından Global Times'ın haberine göre, Sinopharm, geliştirmekte olduğu Kovid-19 aşısı kapsamında rezervasyonlarını on-line olarak başlattı.

Sinopharm'ın koronavirüs aşısı rezervasyonlarında öncelik kasım-ocak aylarında yurt dışına seyahat edecek öğrencilere verildi. Denizaşırı görevlerde bulunan kamu personeli ve salgınla mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanları "acil kullanma" hakkına sahip olacak.

Ülke basınındaki haberlere göre, 70 binden fazla kişi koronavirüs aşısı için rezervasyon yaptırdı. Sinopharm'ın aşı çalışmalarında önceliği salgının patlak verdiği Vuhan ve başkent Pekin'e vereceği kaydediliyor.

Sinopharm'a göre 125 ülkedeki örnek gruplarını kapsayan faz 3 deneme testlerinde iki aşı çalışması bulunan şirket, 22 Temmuz'da aşının acil kullanımı için onay aldı.

Çin'de Sinopharm, Sinovac ve CanSino gibi kamuya ait ilaç firmaları, Çin Askeri Tıp Akademisi, Vuhan Viroloji Enstitüsü, Pekin Biyolojik Ürünler Enstitüsü gibi kurumlar ile iş birliği içinde aşı çalışmaları yürütüyor.

SinoVac'ın geliştirdiği CoronaVac'ın yanı sıra Sinopharm'ın Vuhan Viroloji Enstitüsü ve Pekin Biyolojik Ürünler Enstitüsü ile geliştirdiği iki aşı adayı en fazla umut bağlanan çalışmalar arasında görülüyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) eski CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen kararın yeniden değerlendirilmesi yönünde verdiği karar sonrası, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, yeniden yargılamaya yer olmadığına karar verdi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar sonrası Enis Berberoğlu kararını tekrar görüştü.

Mahkeme, Anayasa Mahkemesi'nin Enis Berberoğlu kararını tanımadı ve yargılamanın durdurulması talebini reddetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu : (Enis Berberoğlu kararı ) Alt mahkeme kararına uymuyorum diyorsa burada bir sorun var denektir .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Portekiz Futbol Federasyonu: "Cristiano Ronaldo, koronavirüs testi pozitif çıktı”

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,754
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu : (Enis Berberoğlu kararı ) Alt mahkeme kararına uymuyorum diyorsa burada bir sorun var denektir .
    Zaman gelecek bunlarda ayni duruma düşecek,guya olmaması için çırpınıyorlar,ama su akar yolunu bulur hak eden hak ettiğini bulur.

Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •