Sayfa 995/999 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün fon yön. diyordu: 6.85 ten günlerce dolar satıp rezerv eritmek,ileride hatırlanacak ,tarihi bir olay diyordu.

1990 lar da hazine ihalelerinin iptali gibi unutulmayacak bir zamanmış.

bence 2. si de. faizleri suni indirip,müteahhitlerin eldeki stokları YÜKSEK FİYATTAN halka satmaları oldu.

bazı şeyleri doğru yapmak için deha olmaya gerek yok. işi hiç bilmeyen adam bile istişare ile bazı yanlışları asla yapmaz.çağır ünlü ekonomistleri bir kahvaltıya vs. ,konuş,danış..
    Kabul edeceğiz yani bazı şeyler hata değil bilinçli bir organizasyonun parçası.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tokatyıldınızının yüzünden.

O bende engelleydi. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bbva 2.26 lara geldi %4 düşmüş bugün gene , bizim borsa aşırı pahalı kaldı Allah belasını versin bu bademlerin içine ettiler borsamızın...

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hala bankacılık endeksinde ralli bekleyen var mı?
    Varsa boşuna yazıyoruz, gelmekte olan küresel krizi kimseye anlatamıyoruz demektir.
    zaten beli doğrultamamıştı avrupa böyle yaparsa yarında bankacılıkta şenlşik var
    bir halt olacağı yok.

piyasa kapanmadan önce bile kamu bankasında döviz alış ile satış arasında 15 kuruş makas vardı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bazı şeyleri doğru yapmak için deha olmaya gerek yok. işi hiç bilmeyen adam bile istişare ile bazı yanlışları asla yapmaz.çağır ünlü ekonomistleri bir kahvaltıya vs. ,konuş,danış..
    Çevrenizde hangi meslektaşınız, arkadaşınız, tanıdığınız "Ben bunu bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misin?" diyebilme cesaret ve olgunluğuna sahip?
    Bakın TV-internetteki açıklamalarına koca koca profesörler bile bilmedikleri konularda sallıyor, iddiaya giriyor.
    Modern insan: az bilgi+bol ego.
    Burada; en değerli yatırımcı ve traderların olduğu mecrada bile bilgi paylaşanlar değil de kalın bağırsaktan sallayanlar altın üye.
    Bizim meslekte bir sözümüz vardır: "Bir adamı mahvetmek istiyorsan müdür yap, maaşını ikiye katla, ertesi ay da kov. Bir daha iflah olmaz."
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Yönetim işi artık sistematik oldu, hedefler ile yönetim özel sektörde yaygın. Hedefleri yakalayamayanları açık bir mazaret yok ise gönderiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

129.375...kapanışta LONG..10.ay

Sayfa 995/999 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •