Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Regal ustad
    Bana emmiyi animsatiyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    evliydi diye biliyorum ama bloombergdeki hanımefendiyi pek begenirdi 😀😀

YTD.
    belki instagram dm falan en sonunda ulasti hedefine kimse ulasilmaz degil bu devirde + trilyonermis...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3. İkincisi;

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/881242

Yönetim Kurulumuz'un 13.10.2020 tarihli toplantısında;
    1. Şirket'in mevcut 25.000.000 (Yirmi Beş Milyon) Türk Lirası Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın, Kayıtlı Sermaye Tavanı sınırına yaklaşılmış olması nedeniyle, 100.000.000 (Yüz Milyon) Türk Lirası'na çıkarılmasına ve süresinin 2024 yılı dahil olmak üzere 5 (beş) yıl daha uzatılmasına,
    2. Mezkur kayıtlı sermaye tavanı artırımı işlemi kapsamında; Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 4'üncü maddesinin, "Kayıtlı ve Çıkarılmış Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 11'inci maddesinin, "Genel Kurul Toplantıları" başlıklı 14'üncü maddesinin, "Safi Kar ve Dağıtımı" başlıklı 18'inci maddesinin ve "Yasal Hükümler ve İzinler" başlıklı 24'üncü maddesinin tadil metninde yer alan yeni şekilleriyle değiştirilmesine,
    katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
    Kayıtlı sermaye tavanı arttırımı isteğinden sonra bir bedelli gelmez mi sizce? Sanki bedelli için yol yapılıyor.
    İzlemek lazım.
    Ayrıca bu CELHA benim izleme listemde. Doğan Holding'in iştiraki. Her anlamda iyi bir şirket.
    Ayrıca piyasada dolaşan lot miktarı 4 milyon 700 bin. Tam spek kağıdı.
    Gözaltına alalım bunu oynak beyim. Yahnisi güzel olacak gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    belki instagram dm falan en sonunda ulasti hedefine kimse ulasilmaz degil bu devirde + trilyonermis...
    haha hanimi burayı biliyorsa yuvası yıkılacak adamın. ben gizem hanımın instagramini biraz stalklayayim bakalım onur isminde biri eklemiş mi kendisini

5.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Şimdi gelelim günlük KAP incelemesine.
    2 tane gözüme ilişen var.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/881233

Azami lot belli, azami para belli. Yani şimdi o kağıdı uçurmazlar mı borsada zaten alacak şirket diye?
    Yoksa ben yanlış mı anladım durumu bir acemi olarak?
    Tavan serisi baslatir bence bu haber? Yanlis miyiz Webster bey?

Yalniz kisa surede 2 katina cikmis sirket. Daha da ucuz diyor. Baska alana falan mi girdi?

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    haha hanimi burayı biliyorsa yuvası yıkılacak adamın. ben gizem hanımın instagramini biraz stalklayayim bakalım onur isminde biri eklemiş mi kendisini
    Haydaaa Onur Ustadi aramaya gittik ne görelim benim öz be öz amcamın oğlu (ki o da evli) da gizem hanimi takip ediyormus.

Vay arkadaş. Bu neymiş böyle.

7.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    İkincisi;

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/881242

Kayıtlı sermaye tavanı arttırımı isteğinden sonra bir bedelli gelmez mi sizce? Sanki bedelli için yol yapılıyor.
    İzlemek lazım.
    Ayrıca bu CELHA benim izleme listemde. Doğan Holding'in iştiraki. Her anlamda iyi bir şirket.
    Ayrıca piyasada dolaşan lot miktarı 4 milyon 700 bin. Tam spek kağıdı.
    Gözaltına alalım bunu oynak beyim. Yahnisi güzel olacak gibi.
    CELHA benim de takip ettigim bir firma yalniz spek yapmasi zor. Dogan Holding hemen satisa basliyor. Onceki KAPlarda bulabilirsiniz. Gunde 144bin sattigi olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Ama bilemem belki Webster bey de bir baksin...

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Tavan serisi baslatir bence bu haber? Yanlis miyiz Webster bey?

Yalniz kisa surede 2 katina cikmis sirket. Daha da ucuz diyor. Baska alana falan mi girdi?
    Katiliyorum. Zaten Webster üstadın da dediği hisselerdendi. Ben yarın Dardaneli bir takibe alayım...

Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •