Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kartalım 10 Arçelik ve Coca Cola demişti helal olsun ikiside uçtu...
    çok ucmuslar , kanat takmışlar mübarek..)
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kartalım 10 Arçelik ve Coca Cola demişti helal olsun ikiside uçtu...
    Hisse ismi vermek ile olmaz bu işler. Vadesini de söylemek lazım. O dedikten sonra 2 hisse de düştü. Oysa hemen çıkacak demişti.

Yoksa ben garanti bankası yükselecek diyeyim. Dursun mesaj kenarda. Seneye bak demiştim derim.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hisse ismi vermek ile olmaz bu işler. Vadesini de söylemek lazım. O dedikten sonra 2 hisse de düştü. Oysa hemen çıkacak demişti.

Yoksa ben garanti bankası yükselecek diyeyim. Dursun mesaj kenarda. Seneye bak demiştim derim.
    2 ayda %40 yapmışlar daha ne olsun , 2 ay çok uzun bir zaman değil...

4. PETKM hacim ve fiyat olarak geçen müjde seviyesinde gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    2 ayda %40 yapmışlar daha ne olsun , 2 ay çok uzun bir zaman değil...
    Yazdığı tarihleri kontrol edin bence. hangi fiyattan tavsiye etmiş. %40 falan bir getiri yok.

6. S400 haberiyle milleti şorta geçirdiler. Şimdi hiç haber gelmiyor. Gaz haberiyle 1 hafta boyunca yukarı sürdüler. Haftaya kadar şortta dayanabilirsem Global piyasalardaki zayıflama nedeniyle 1150lere kadar düşmesini bekliyorum.

Garan 7/24 isteriz en tez vakte.

8. Yıllar önce çok büyük paralar kaybedip sıfırladıydım kendi işimi kurdum 2 kat çalışıp çok kaznamadım kaybetiğimi geri almak için geri döndüm ama malesef yine kaybetim yükselecegini bildiğim halde buraları okuyarak etkilenip kısaya döndüm ve malesef baya yine yara gördüm tüm hesabı kapatıp burayı bir an önce terk ediyorum.
    Yükselediği zaman yükelecek dediydimciler ciler çıkıp onlar bağırıyor düşünce düşecek dediydimciler deyip onlar bağırıyor, Benim gibi saftiriklerde iki arada testere oluyor hayata başarılar.
    Adam hiseyi kötülüyp bir bakmışın hisseyi deli longlayıp prim yapıyor.

Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •