Originally Posted by Webster Senin yerini kimse dolduramaz 1 hafta bos kalsin aslan adamsın üstad
Originally Posted by Fuat Soylu isli bir tadı var Talisker denediyseniz daha önce ona benziyor diyebilirim Onun dışında ben de fiskilerden Glenfiddich ve Chivas severim. Bunlara ek olarak Ermeni Konyagi Ararat (Konyak - Brendy) severim. Lakin bu meretler TR'de çok pahalı ancak yurt dışına çıktığımız gelirken alıp gidim gıdım içiyoruz 😀😀 kiskaniyeaahhh Ustadim o yuzden kendimi size yakin gordum Damak tadimizda ayni gibi Yarasin...
Originally Posted by onur1064 adamsın üstad Cansin caaaaan
Onur Ustad, Yatta kokteyl mi iciyorsunuz içki tavsiyesi verin bize O değil de Webster üstad bugün gelen eleştirileri adeta yanıtsız bırakmayarak forum ahalisine verdiği değeri gösterdi. Ancak bunu yine sadece kaliteli viski içenler anladı 😀😀
Originally Posted by onur1064 1 hafta vekil olarak foçabeyini tayin ettim 😀😀 Onur üstadım, yeriniz dolmaz fakat Focabeyi ustad da sizi aratmadı, elini neye atsa tavan yaptı 😀😀
Originally Posted by myfinans Sn. Dr. Webster bey, Dün 7,87 Bugün 7,92 Oran +0,63 Nasdag -0,8 Dolar +0,63 Bakalım aft ve yay ne yapacak.
Originally Posted by Fuat Soylu Onur Ustad, Yatta kokteyl mi iciyorsunuz içki tavsiyesi verin bize O değil de Webster üstad bugün gelen eleştirileri adeta yanıtsız bırakmayarak forum ahalisine verdiği değeri gösterdi. Ancak bunu yine sadece kaliteli viski içenler anladı 😀😀 Tevedcuhunuz ustadim Tsklr
Originally Posted by myfinans Nasdag -0,8 Dolar +0,63 Bakalım aft ve yay ne yapacak. Nasdak dusmani o 0.38
Forum Rules
Yer İmleri