Sayfa 364/1002 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şu anda luppo yüklü a400m uçağı dö gol havalimanına inmek üzere fransa merak etmesin her zaman yanındayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sesli gülünce merak ettiler ne oldu diye

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Coronavirus Report Red circle
    @KoronaReport
    ·
    51m
    Fransa'da koronavirüs önlemleri kapsamında 17 Ekim Cumartesi itibarıyla Paris ve birçok şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Fransanın virüsüde mesai saatlerinde bulaşmıyor. Ne güzel

Fransa'nın şehir hayatında yerleşik yurttaşlarının çoğu gece hayatına akar mesai sonrası ... fransa ile bizi mukayese etmemeli ...
    normal barından restoranından tut da , üst katında arka odalarında fiziksel yakınlaşmanın serbest olduğu karışık değişik çoğulcu münasebetlerin yaşandığı klüplere kadar her yerde müşteri olur hafta içi de ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. sene 2019 gene can rambo 5 last blood ... yeter be silvester

sene 2023 can rambo 6 last drop ( filmin konusu can rambonun prostat hikayesi )
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. uzun zamandır (detaylı) şekilde borsayı takip etmiyordum
    bugün ki hacme baktımda komedi gibi rakamlar dolar bazında bakınca coluk cocugun eglencesi olmuş
    tüp kafa kızan tayfa idda yerine borsayamı geldi acaba demekten kendimi alamadım

5. Simdi sorsan diyecek ki kanun boyle.

Kadir Seker'e 12 yil 6 ay ceza verdiler.

Simdi sormak lazim, bu cocuk mudahale etmese, adam kadini orada oldurse, o adam bu kadar ceza alacakmiydi ?

Bunlara guvenmek ayri konu, canimi sikan kanunun boyle olmasi.

Hani diyor ya biri, ben degil yargi karari diye.

Yersen.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi sorsan diyecek ki kanun boyle.

Simdi sormak lazim, bu cocuk mudahale etmese, adam kadini orada oldurse, o adam bu kadar ceza alacakmiydi ?

Yersen.
    https://www.mynet.com/show-tv-ana-ha...u-110106619051

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi sorsan diyecek ki kanun boyle.

Yersen.
    Çocuğa yazık olduğu kesin, ancak çocuğun yanında bıçak taşıyor oluşu ve bıçağın öldürücü bir noktaya temas etmesi buna neden oldu sanırım. İfadeler aşağıdaki linkte mevcut.

Kadının ifadesi

“Kadir’in direkt gelerek, Özgür’ü bıçakladığını söyleyemem. Kadir’in tek hatası, keşke elinde bıçakla yanımıza gelmesiydi. Kadir’i suçlamıyorum ve suçlamak istemiyorum. Ben bıçaklama anını görmedim zaten. Özgür sürekli çocuğa bağırıyordu. İlk Özgür, Kadir’e saldırdı. Kadir’e ‘Ben sen git ablam, o benim eşim’ dedim”

https://www.google.com.tr/amp/s/www....m-5892425/amp/

O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Çocuğa yazık olduğu kesin, ancak çocuğun yanında bıçak taşıyor oluşu ve bıçağın öldürücü bir noktaya temas etmesi buna neden oldu sanırım. İfadeler aşağıdaki linkte mevcut.

Kadının ifadesi

"Kadir'in direkt gelerek, Özgür'ü bıçakladığını söyleyemem. Kadir'in tek hatası, keşke elinde bıçakla yanımıza gelmesiydi. Kadir'i suçlamıyorum ve suçlamak istemiyorum. Ben bıçaklama anını görmedim zaten. Özgür sürekli çocuğa bağırıyordu. İlk Özgür, Kadir'e saldırdı. Kadir'e "Ben sen git ablam, o benim eşim" dedim

https://www.google.com.tr/amp/s/www....m-5892425/amp/
    Silah taşımak; Corona Maskesi takmak gibi, insanlara "sürekli olarak bir tehdit altında olduğunu hatırlatıyor."

Ayrıca silah taşımak; "Şimdi değilse ne zaman kullanacağım" diye bir duyguya yol açıyor sanıyorum.

Kadir için üzüldüm.

Sayfa 364/1002 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •