Sayfa 536/1006 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Finansbank tanışma faizi dışardan getirilen para için 13,05 yapmış
    Şekerbank şube pazarlıklı 13 yapmış
    Dün İNG 13 yapmıştı
    HSBS 13,5 tu zaten
    Yani faizler 13-13,5 arasına oturdu ama bu yetmez benim tahminim 26 ekimde en az 14,75 olur bunun altını beklemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Şöyle bir haber var

http://www.patronlardunyasi.com/habe...atliami/241586

Körfez sermayeli bankada yüzlerce personel katliamı!
    Saat 17.30'da Türkiye genelinde yüzlerce personel yarın sabah bölge müdürlüklerine İK görüşmesine davet edildi. Bankanın anlaşmalı istifa teklif edeceği öne sürülüyor.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...i-kapiya-koydu

Uzun süredir bankacılık sektöründe beklenen personel çıkartma yasaklar nedeniyle erteleniyordu. Ancak bugün toplam 450 personeli bulunan körfez sermayeli yabancı bankanın 45 kişiyi işten çıkarttığı öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, yabancı bankanın personel başına bürüt asgari ücret olan 2 bin 900 TL'yi ödeyerek toplam 45 çalışanının iş aktini fesih yaptı. Söz konus personellerin kıdem tazminatları ödendi.
    Bankanın aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 45 kişiye önce anlaşmalı istifayı teklif ettiği bazı personellerin ise bunu kabul etmediği öne sürülüyor.
    Banka çalışan sayılarına ulaşılabilecek kaynak linktedir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Körfez sermayeli bankalardan çok büyük sayıda personel çıkarmaya başlamışlar bu yılın sonuna kadar tamamlayacaklarmış.
    Hangi bankalar bunlar : FİNANS, T BANK, BURGANBANK gibi

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Körfez sermayeli bankalardan çok büyük sayıda personel çıkarmaya başlamışlar bu yılın sonuna kadar tamamlayacaklarmış.
    Bugün toplam 450 personeli bulunan diyor bunların personel sayısı eşleşmiyor ama tahminen ufak olanlardır...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Körfez sermayeli bankalardan çok büyük sayıda personel çıkarmaya başlamışlar bu yılın sonuna kadar tamamlayacaklarmış.
    bankacılık iş piyasasında zaten çok ilan yok. benim gibi bir çok bankacı sektör dışında kaldı.
    Dijitalleşme ve aşırı çalışma saatleri etkili bunda.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ustadım bu arada onceki msjınıza cvp olarak şimdi bakabildim 20K dolares vakıftan 42 dolara transfer oldu
    Elden nakit cekim niye yapmiyorsunuz

7. Haberde ismi verilmeyen banka Lübnan merkezli olan banka.

8. Nerdeyse 1 yıldır gişe memuru ile yüz yüze gelmedim mobil bankacılık ve atm dışında bir işlem yapmadım digitalleşmenin doğal sonucu personel azalımı

Sayfa 536/1006 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •