-
elebaşımız da E .Ç onu da söyleyeyim şimdiden tahta devre kesince bunu iliğinize kadar hissdersiniz zaten...
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

-
portföyün %10 u çıktım. %90 ile devam....KOZAL a girdik bakalım seans kapanışına yakın. İyi bir bilanço bekliyorum 3. çeyrekte ..ALGYO yu Eylül başında 14,50 den kaçırdık bugün 18 tl....
-

Originally Posted by
MATADOR-83
portföyün %10 u çıktım. %90 ile devam....KOZAL a girdik bakalım seans kapanışına yakın. İyi bir bilanço bekliyorum 3. çeyrekte ..ALGYO yu Eylül başında 14,50 den kaçırdık bugün 18 tl....
Hayırlısı olsun. Ben ekrana bakmayı bıraktım artık
-

Originally Posted by
brokers
tahtaya yeni gelen gelmek isteyen adaylarımız küçük bir detay ama son kap haberlerinin yaklaşık 15 tanesi devre kesici 2-3 haber bürüt takas girişleri diğer haberler genede tahtada ki oyuncuların borsadan geçici yasak almasından dolayı yayınlalan borsada işlem gören tip haberleri..devre kesmek burda adettendir bazı günler 2-3 defa devre keser ayin yaparız

kısacası ilginç bir tahtadır...
Ayin iyiymiş 😂👍
-

Originally Posted by
Hesse
Ayin iyiymiş
çok yakında kalabalık bir ayin yapcaz katılmak isteyenler buyursun........
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

-

Originally Posted by
brokers

çok yakında kalabalık bir ayin yapcaz katılmak isteyenler buyursun........
Ayinlere alışkınız
Zor ama umarım ayini biraz daha erteleriz...
-
kağıt 13,50 de 14,50 ye 1000 lot satış koydum. Satıldı.....kağıdın hedefi ne acaba ?????....
-
bilançoda bir sürpriz mi var acaba.... kuş kadar gösterilen iştirakler mi yeniden değerlendi...?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri