Originally Posted by Umk E biz geldikte kitapci abim mekan sahibi daha birşey ısmarlamadı cay kahve ben burayı kitapçı abine açmasaydım şimdiye çokdan müebbet yemişti biryerlerde
Eyvallah abi
Originally Posted by thejackalav. Komutan , hoş buldum... Ooo Gedza yı buraya taşımışız... Kavun, rakı peynir yapıyorum.. Çobanlık zamanlarım geldi aklıma , çay bardağı ile.. craps, pawnstar, svilengrad valla topladım herkesi buraya dostum,sağolsun kırmadılar.
Originally Posted by thejackalav. Komutan , hoş buldum... Ooo Gedza yı buraya taşımışız... Kavun, rakı peynir yapıyorum.. Çobanlık zamanlarım geldi aklıma , çay bardağı ile.. craps, pawnstar, svilengrad Abi coronasavar gibi bisey olmuş kavun rakı peynir[emoji1787]
Bu arada Gedza daki haberin içeriğini zaman içinde paylaşacağım. Şimdilik gelişmeleri takip etmek yeterli ve gerekli. craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Originally Posted by Umk Abi coronasavar gibi bisey olmuş kavun rakı peynir[emoji1787] Ben hep savuyorum sanırım dostum ..cool:;; craps, pawnstar, svilengrad
Originally Posted by kuluçka ben burayı kitapçı abine açmasaydım şimdiye çokdan müebbet yemişti biryerlerde esamesi okunmazdi nicki bile olmazdı desene, nickinide ben açtım diye
Originally Posted by kuluçka valla topladım herkesi buraya dostum,sağolsun kırmadılar. İyi yapmışsın dostum. Olmuş o . Gedza topigine yazalım " taşındık" diye....cool:;; craps, pawnstar, svilengrad
Forum Rules
Yer İmleri