Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    feryat eden bir çiftçi 3 dönem AKP'ye oy verdiğini ve pişman olduğu belirterek, Medya benim bu sesimi duyurun. 3 dönem AKP'ye oy verdim, 3 defa da keşke benim Allah canımı alaydı. Bir markete giremiyorsun, bir mazot alamıyorsun. Elektriğin bir faturasını ödemedin mi hemen ikinci faturada icra. Siz bu adamın peşine daha ne kadar gideceksiniz..! dedi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/uc-d...alaydi-1773725

Bidon kafa yok mu, nasil da bilirler yok olma zamanini.
    Bunlar Atatürk'e hakaret edilirken umursamayıp, cebindeki üç kuruş eksilince feryat den tipler.
    Vallahi ülkemin insanından soğudum.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yabancı payı BİST in amiral gemisi Garantide bile yüzde 90 dan 46 ya düşmüş.
    Kamu bankalarındaki oranları bilen var mı?

Sıcak para out.
    Turizm gelirleri out..
    Peki bu alınan iphone, passatların, kanada mercimeğinin parası ne ile ödenecek????
    Linkte mevcut

https://mobile.twitter.com/halilbari...58553922871296

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    4 yıl önce 20 TL den 10 a düşünce aldığım Halkbank hissesini 1-2 yıl taşıdıktan sonra 13 TL den zararsız satmıştım.
    19 TL iken 20 olacak deyip satmayanların parası dolar olarak hesaplandığında Halkbankın değeri 2.5 Tl den aza geliyor.
    Benim para faiz kazancı ile 25 leri geçti...
    2.5 Tl nire 25 TL nire ...
    Hiperenflasyonun yaşandığı ülkelerde borsa KUMARDIR...
    Hep kaybedersin...
    100 bini 100 milyon yapanlar var pandemi sonrası spot piyasada .

Doğru seçim ve karı sürebilen kazanıyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Is'te vatandasin polise ve yaptigi is'e verdigi deger, devletin kendisine verdigi degerle ayni.

https://www.mynet.com/polis-vatandas...l-110106619981

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Bunlar Atatürk'e hakaret edilirken umursamayıp, cebindeki üç kuruş eksilince feryat den tipler.
    Vallahi ülkemin insanından soğudum.
    Kötü olanda iktidar bu kesimlerin oy kaynağı olduğunu biliyor,beslemek için bütün öz kaynakları tükettiler,şimdi beyaz yakalı denen kesimin gelirini kuşa çevirip yine bunları beslemeye çalışıyorlar,buda imkanı olanların beyin göçüne neden oluyor,sonuç;toplumun her kesiminin fakirlikte buluştuğu ve vasat altı tiplerin her kademede etkin olduğu yeni düzen....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Kötü olanda iktidar bu kesimlerin oy kaynağı olduğunu biliyor,beslemek için bütün öz kaynakları tükettiler,şimdi beyaz yakalı denen kesimin gelirini kuşa çevirip yine bunları beslemeye çalışıyorlar,buda imkanı olanların beyin göçüne neden oluyor,sonuç;toplumun her kesiminin fakirlikte buluştuğu ve vasat altı tiplerin her kademede etkin olduğu yeni düzen....
    ...Bunlara boşuna balık hafızalılar demiyoruz,ülke maf olmuş umurularındamı,galiba Arap ve Afrikalıların botlarla zulüm ettiği Avrupalılara,Avrupaya kaçanları bilmiyorlar.

7. nakkaştepeden üç ayda % 15 alır mıyız
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    di du gibi zaman ekleri bitişik yazılır sayın dimitros.
    Ama büyük harfle başladım en azından. Ufak bir teselli notu olur ellam

Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •