Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Halka niye şeffaf değiller acaba.
    Halkmı kaldı,hala %25 destekleri devam ediyor,kulak tıkalı,gözler kör

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yeni Teşvik Paketi TBMM'ye sunuldu:

-Prim desteği uygulamasının 31 aralık 2023 tarihine kadar uzatalması için cumhurbaşkanı'na yetki verilecek.

-İlave istihdam sağlayan işletmeleler verilen prim desteği 2023 sonuna kadar uzatılabilecek.

-İlave istihdam sağlayan işletmeleler verilen vergi ve stopaj desteği 2023 sonuna kadar uzatılabilecek.

-Ahilik sandığı uygulama yürürlük tarihi 2023 sonuna kadar uzatılacak.

-Kısa çalışma ödeneği uygulamasının bitiş tarihi haziran 2021'e kadar uzatılabilecek.

-Kısa çalışma ödeneği alan şirketlerin normalleşme destekleri 30 haziran 2021'e kadar uzatılabilecek.

-Evde üretilen malları internetten satanlar içinn vergi muafiyeti getiriliyor.

-İhracatta yeni pazarlar oluşturanlara vergi indirimi öngörülüyor.

-Kendi hisse senetlerini alan şirketler için vergisiz kar dağıtımının önüne geçiliyor.

-Geçici 67. maddenin uyguluma süresi 12/2025'e uzatılıyor.

-Esnek çalışmanın teşvik edilmesi için gelir ve damga vergisi istisnası getiriliyor.

-Haziran 2021'e kadar vergi incelemesi olmaksızın varlık barışı getiriliyor.

-Turizmde ecrimisil ödeme süreleri faizsiz, 1 yıl erteleniyor.

-25 yaş altı ve 50 yaş üstü işçilerle yapılacak çalışma şartları esnetilecek.

-25 yaşın altında olan çalışanlar için daha düşük prim ödeme olanağı sağlanacak.

-Kurumlar vergisini 5 puan indirme yetkisi cumhurbaşkanı'na verilecek.

-%20'den fazlası halka arz edilecek şirketlere 5 yıl boyunca kurumlar vergisinden 2 puan indirim yapılabilecek.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Türkiyede durum bildiğimizden daha vahimmiş deseler, yandı gülüm keten helva.

Bunda da çarşafa dolayacaklar âmâ, koyunnara farketmez.
    Reha Bey,bende onu anlamıyorum zatenToplasan yurt genelinde bir avuç duyarlı vatandaş var,medya zaten elinde,günlük 1500 açıklasan ne fark edecek?15000 açıklasan ne olacak? malum kitle tepki mi verecek?

Benim görüşüm bu kitlenin çeşitli isimler altında aldığı bedava para kesilmedikçe destek de asla bitmez...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Dolar artınca sevinmek anlamsız işte.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 pozitif sayılarının gizlendiği yönündeki iddiaları cevaplarken, “15 Ekim’den sonra semptomu olmasa da kesitsel taramaları paylaşacağız” demişti. Sağlık Bakanlığı kaynakları, açıklamanın yanlış algılandığını, bu sayıların vatandaşla değil sadece Dünya Sağlık Örgütü ile paylaşılacağını kaydetti.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...yacak-6083997/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Vatandas olmadigimizi biliyorduk da insan olmadigimizi da ogrendik.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sorun bu enbesillerle, aynı havayı soluyor olmamız.
    Bu cahillik virusu dunyanin yenemedigi tek hastalik her seyin tedavisi bulunur ama bunu tedavisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dolar artınca sevinmek anlamsız işte.
    ben sevinmiyorum valla. hesapta olmayan bi para geldi.. düşsün de biraz daha alayım diye bekliyorum. buralardan almaya tırsıyor insan.

8. Sevgilisini darp ettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin karara, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca itiraz edildi.

https://www.mynet.com/konya-cumhuriy...z-110106620839

Karar veren mahkeme, haksız tahrik indiriminin en üst seviyeden uygulamamis.

Bunu kravat takan kadin katillerine uyguluyorlar saniyorum.

Japon mahkemesimiydi acaba.

Bu karardan sonra, yaninda kitir kitir kadin kesseler, vatandas parmagini oynatmaz.

Devlet devlet olacak ki, bu karari yazan heyeti, mahkeme kaleminde calisanlar da dahil, islerine son verecek.

Sayfa 391/1002 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •