Evet devamı gelir inşallahMi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet devamı gelir inşallahMi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bugün bütün hisselerimi satıp 765 TL ortalama ile 400 lot Karton aldım akşam %2543 bedelsiz açıklamış yeni gördüm sizce nerelere gider yorumlar mısınız?
Sayın cennet yolu dünkü bilgi aktarımızdan sonra akyho aldım, teşekkür ederim. Bu formun en güzel tarafı iyi niyetli bilgi aktarımı olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi hafta sonları diliyorum...
Tamamen sektörle alakalı, Tire vardı %5 karla sattım, Olımp vardı onda 2 ayda %240 kar ettim, son olarak bugün Kartn aldım aslında hedefim 1000 TL olsun satayımdı, akşam yüksek bedelsiz açıklamış kısmetten ötesi olmuyor hayırlısı diyelim.
Sn. Çelik Çomak önceki Oyakc paylaşımlarından birinde Oyakc’de bedelsiz beklentim var demiştin. Bu beklentin halen devam ediyor mu. Bu arada Oyak Çimento ile Oyak Beton birleşmesi ile ilgili KAP geldi. Teşekkür ederim. Hayırlı geceler. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi geceler cümleten
Yer İmleri