Sayfa 82/166 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by sergen_ksk Yazıyı Oku
    Siz 18.15 te emir verin adamlar seans başlamadan emir versin en yuksek lotu emir veren öncelik onun olur.Bilmemek ayıp değil araci kurumunuzu arayin öğrenin.neden o zaman gunluk alanlar 3 araci kurumu geçmiyor.takaslara bakin anlarsınız.
    en yüksek lotlu emir diye birşey olmaz hocam. öyle şey mi olur hiç.
    senin dediğin gibi olsa normal piyasa açıkken de olur. dene istersen gündüz emir yolla bekleyen emirlerin arkasına düşersin.
    istersen önce 5 emir yolla. sonra 10 emir yolla. bak bakalım 10 yolladıgın emir 5 in önüne geçecek mi.
    gündüz de böyledir. sabahta böyledir.

18:10:00 ile 18:10:01 arasındanda dünyalar kadar emir girer.

https://paradan.net/borsa-robotu-nedir/

Lutfen zahmet edip yukaridaki linke tiklayip oradaki yazilanlari okuyun.
    Umarim bu konuya bir daha donmeyiz ...!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

3. Emir girdiğiniz zaman aklam 18.00.01 de diyelim referans numarası vardır ona bakın. Bizim emirlerimizi 18.00.01 de almıyor sistem. Ben her gün bu hissede denedim en düşük bütün bistte 112. sırada emir verebildim. Oradaki referans numarası bütün bistteki emir sıranızdır. Bazı hisselerde ertesi gün emri bütün bistte ilk sırayı bile aldığım oldu. AMA ESEN Hissesinde sistem emir iletilemedi hatası verdi her defasında. Matriks traderde ilk sırada emirler verilebiliyor. Yıllardır denedim yaşadım.

4.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Emir girdiğiniz zaman aklam 18.00.01 de diyelim referans numarası vardır ona bakın. Bizim emirlerimizi 18.00.01 de almıyor sistem. Ben her gün bu hissede denedim en düşük bütün bistte 112. sırada emir verebildim. Oradaki referans numarası bütün bistteki emir sıranızdır. Bazı hisselerde ertesi gün emri bütün bistte ilk sırayı bile aldığım oldu. AMA ESEN Hissesinde sistem emir iletilemedi hatası verdi her defasında. Matriks traderde ilk sırada emirler verilebiliyor. Yıllardır denedim yaşadım.
    eğer milisaniyeler önemli ise emirler matriks gibi üçücü parti yazılımlardan değil direkt , aracı kurumun kendi internet sitesinde girilir.... burada dikkat edilecek konu şu , matrikste emiri daha çabuk gönderime hazırlayabilirsiniz , aracı kurumun emir gönderme aşaması pratik olmayabilir , o ayrı bir konu ... önceden aracı kurumda göndereceğiniz emri hazırlarsınız , yeni güne emir gönderim dakikası geldiğinde tuşa basarsınız... örnek ; aynı anda aynı milisaniyede aynı aracı kurum için hem matriksten hem de aracı kurumun kendi sitesinden emir gönder tuşuna basarsanız yani aynı milisaniyede eş zamanlı bassanız bile , aracı kurumun sitesinin içinden gönderdiğiniz emir öne geçer teoride bu böyledir çünkü arada başka yazılım yok. siz matriks foreks ya da idealden bastığınızda onun aracılığı ile aracı kurumunuzun sistemine ulaşıyorsunuz... çok çok mu önemli bir konu ? yoooo
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. Aracı kurumların uygulamaları 18.15 lere kadar emir kabul etmiyor. Seans içinde deneyince daha net görürsünüz.Matrikste AL tuşuna bastığın anda alım gerçekleşir. Emir önce aracı kuruma sonra bistte iletilir diye birşey olduğunu sanmıyorum. Seans sonunda da emri verdin mi direkt bistte sıraya alınır diye biliyorum. Bunları deneyerek anlayabiliriz. Ömce aracı kurum sonra biste yollandığını düşünmüyorum.

Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Aracı kurumların uygulamaları 18.15 lere kadar emir kabul etmiyor. Seans içinde deneyince daha net görürsünüz.Matrikste AL tuşuna bastığın anda alım gerçekleşir. Emir önce aracı kuruma sonra bistte iletilir diye birşey olduğunu sanmıyorum. Seans sonunda da emri verdin mi direkt bistte sıraya alınır diye biliyorum. Bunları deneyerek anlayabiliriz. Ömce aracı kurum sonra biste yollandığını düşünmüyorum.
    Seans saatleri disindaki emirler biste iletiliyor mu aninda?
    Yani 18:15te verilen bir emir biste mi iletiliyor? Yoksa araci kurumun listesinde beklemeye mi aliniyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

7.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Aracı kurumların uygulamaları 18.15 lere kadar emir kabul etmiyor. Seans içinde deneyince daha net görürsünüz.Matrikste AL tuşuna bastığın anda alım gerçekleşir. Emir önce aracı kuruma sonra bistte iletilir diye birşey olduğunu sanmıyorum. Seans sonunda da emri verdin mi direkt bistte sıraya alınır diye biliyorum. Bunları deneyerek anlayabiliriz. Ömce aracı kurum sonra biste yollandığını düşünmüyorum.
    hayır dediğiniz gibi değil... matrikste al tuşuna basında o emir önce aracı kurumun sunucusuna gider ... aracı kurumda al tuşuna basında aracısız direkt kurumun sunucusundasınız ... pazartesi günü aracı kurumunuzu arayıp sorabilirsiniz ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. acaba tavan ne zaman çözülür de alabiliriz tahmini olan var mı

Sayfa 82/166 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •