Siz istediğiniz kadar alis girin gelmez.Adamlar blok alis giriyor.En yuksek alis giren öncelik onun olur.
Siz istediğiniz kadar alis girin gelmez.Adamlar blok alis giriyor.En yuksek alis giren öncelik onun olur.
milisaniyenin önemi var.
siz 18:10:00:9 da emir verin. adamların robotları 18:10:00:1 de emir veriyor.
Ben bunu gunlerdir yaziyorum ama anlatamadim arkadaslara. Bilende yaziyor bilmeyende.
Arkadasin dedigi gibi cok satan oncelikli olsaydi 1 lot satanin hissesi sittin sene satilmazdi. Biraz mantik yurutup arastiralim ve okuyalim lutfen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Önce fiyat sonra zaman sonra adet....
Fiyat eşitse zamana bakılır zaman da eşitse adete bakılır, adet de eşitse neye bakılır bilmiyorum[emoji4]
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Siz 18.15 te emir verin adamlar seans başlamadan emir versin en yuksek lotu emir veren öncelik onun olur.Bilmemek ayıp değil araci kurumunuzu arayin öğrenin.neden o zaman gunluk alanlar 3 araci kurumu geçmiyor.takaslara bakin anlarsınız.
Siz 18:15 te emiri araci kurumunuza veriyorsunuz. Bist e degil. Araci kurumlar sabah bist in emir yazdirma aaatinde sizin emirlerinizi (zaman sirasina gore) biste giriyor.
O arada buyuk oynayanlar ozel programlar ile bunlara robotta diyebiliriz. Milisaniyelerle sizin araci kurum tarafindan girilen emirlerinizin onune geciyor.
Bu konuyu buraya ve kontrolmatige defalarca yazdim. Bu konuda google amcaya basvurun orda size yeterli aciklama verilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Yer İmleri