Originally Posted by remy Haftalık liste paylaşımı olacak mı acaba?? Birde arkadaşlar yanlış anlamayın ama çok fazla hisse sorulmaya başlandı sanki.. Doğru hisselere odaklanmakta zorlanmaya başladım kendi adıma.. olucak daha anca ekrana gelebildim biraz çalışmam lazım
Originally Posted by Gogos Egser ve goody yorumunuzu merak ediyorum. daha önce yorumlamıştık gerek görmüyorum fikirlerim 2 hisse içinde değişmedi
Originally Posted by Veyselyldr Hocam bana hiç cevap vermediniz :/ izfas ne olur sizce canak hedefine kadar gider 11.50 üzeri haftlık kapanış yaparsa o zaman daha büyük rakamlar gözlemlenebilir
Originally Posted by celik comak iyi akşamlar cümleten İyi akşamlar hocam
esma senden haftalık liste bekliyorum
Bu hafta hubvc Sanko Mndrs İheva Janst Takibimde olacak. Herkese iyi geceler. Çelik hocama saygılar. Bol kazançlar SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by kafkas26 Bu hafta hubvc Sanko Mndrs İheva Janst Takibimde olacak. Herkese iyi geceler. Çelik hocama saygılar. Bol kazançlar SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. teşekkürler bol kazançlar kafkas26
Originally Posted by kafkas26 Bu hafta hubvc Sanko Mndrs İheva Janst Takibimde olacak. Herkese iyi geceler. Çelik hocama saygılar. Bol kazançlar SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bu sanko bayadir izliyorum.. 8.00 veya 7.99 kademesine 45-50bin lot satışa koyuyor ve hisseyi ordan yukarı çıkarmıyorlar.. amaç ne çözemedim
Forum Rules
Yer İmleri