Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. TGE ve FNO portföyünde var bildiğim kadarıyla. Doğrudan BYF olarak GMSTR var.
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    gümüş fonları hangileriydi üstatlar?

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Foreks'in uygulamasi daha sağlıklı. Guzel bir widgetlari da var.

https://play.google.com/store/apps/d...foreks.android

Ama tefas'in gelmişine geçmişine topluca sovecegimiz bir toplu hareket yapsak fena olmaz. Yıllardır rezil site.Ek 26142
    tefaş uygulamasını iphone 5 desteklemediğinden indiremiyordum. foreksi indirip favori fonlarımı sayfama ekledim, çok teşekkür ederim. bu noktada merak ettiğim, ziraat, mac, mps ve fiba gibi akşam 7 civarı açıklanan yeni fiyatlar buradan da açıklandığı an itibarıyla görülebiliyor mu? nnf gibi fonlar da saat 24'ten sonra görünüyor mu?

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    tefaş uygulamasını iphone 5 desteklemediğinden indiremiyordum. foreksi indirip favori fonlarımı sayfama ekledim, çok teşekkür ederim. bu noktada merak ettiğim, ziraat, mac, mps ve fiba gibi akşam 7 civarı açıklanan yeni fiyatlar buradan da açıklandığı an itibarıyla görülebiliyor mu? nnf gibi fonlar da saat 24'ten sonra görünüyor mu?
    Saat 6:01 itibar ile veriler girilmiş görünüyor, buradan yola çıkarsak erken görülme ihtimali yok gibi.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    TGE ve FNO portföyünde var bildiğim kadarıyla. Doğrudan BYF olarak GMSTR var.
    sağolasın hocam. tşk.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    TKF'nin de altında güncellenme saati 06:01:07 olarak görünüyor. TKF'nin fiyatı 09:30'dan evvel belli olmuyordu. Yarın tekrar kontrol edeceğim.
    Bu arada uygulamada fon verilerinin hemen yanında, kuşlu sitede fon ile alakalı atılan tweetler de gösteriliyor.

6. Yorumlarda reklamların can sıktığı yazıyordu, sizlerin görüşleri nedir? Rahatsızlık veriyor mu çok?

7. Uygulama içinde evet fazla. Ama ben widget kullanıyorum günlük fiyat takibi için. orada reklama maruz kalınmıyor.
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Yorumlarda reklamların can sıktığı yazıyordu, sizlerin görüşleri nedir? Rahatsızlık veriyor mu çok?

8. bu yeni duruma ( belli ki daha bist30 yoğun gideceğiz) mac'ın seri , tkf'nin ise biraz gecikmeli uyum sağlayacağını düşünüyorum, relatif yapmaya devam edeceklerdir, ancak mps konusunda bir miktar kaygılıyım yapısı gereği. günlük değil ama relatif takibinin en azından haftalık yapmak gerek bir süre.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •