Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882448

13.10.2020 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım programı kapsamında, 19.10.2020 tarihinde birim pay fiyatı 27.00 TL tutarında toplamda 30.000 adet pay geri alınmıştır. Şirketimizin sahip olduğu DARDL payları 30.000 adede ulaşmış olup, Şirket sermayesine oranı %0.06 dır.
    Patron alımlara başladı. Oynak beyim eğer tahtacı orlando çocuğu değilse ve patronla anlaşmadıysa benim şahsi görüşüm ve yatırım tavsiyesi olmayan düşünceme göre yarın tavan bu kağıt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

İş bilmeyen birinin görüşleridir. Dikkate almayın! Tezgaha gelebilirsiniz. Herkes kendi yatırımlarından sorumludur!

2.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882448

Patron alımlara başladı. Oynak beyim eğer tahtacı orlando çocuğu değilse ve patronla anlaşmadıysa benim şahsi görüşüm ve yatırım tavsiyesi olmayan düşünceme göre yarın tavan bu kağıt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

İş bilmeyen birinin görüşleridir. Dikkate almayın! Tezgaha gelebilirsiniz. Herkes kendi yatırımlarından sorumludur!
    Bu şirketin değeri neden bir anda arttı? Arsası çok değerli demişler ama KAP haberinde 200milyon tl falanmış Ne oldu acaba?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Bu şirketin değeri neden bir anda arttı? Arsası çok değerli demişler ama KAP haberinde 200milyon tl falanmış Ne oldu acaba?
    Yalan olmasın benim hatırladığım Yunanistan'da mı ne üretim mi açacaklardı ortaklık mı kuracaklardı öyle bir durumdan sonra yükselişe geçmişti bu fiyatlara gelmesi o haberden ötürü diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim.
    Benim dikkatimi patronun pay gerialım kararından sonra çekti.

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882461

Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 8. maddesinin Yönetim Kurulu'na vermiş olduğu yetkiye istinaden; 500.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde, çıkarılmış sermayesinin %200 bedelli olmak üzere 220.000.000 TL nakit artırılarak 110.000.000 TL'den 330.000.000 TL'ye çıkarılmasına,

Arttırılacak 220.000.000 TL sermayeyi temsil eden, her biri 1 TL nominal değerli 220.000.000 adet payın, A ve B grubu paylar Esas Sözleşme'de A ve B Grubu paylara tanınan imtiyazlara sahip olacak şekilde, 4.480.000 adedinin A grubu nama yazılı, 6.720.000 adedinin B grubu nama yazılı ve 208.800.000 adedinin C grubu hamiline yazılı olarak ihraç edilmesine;

Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının 1 TL nominal değerli her bir pay için 1 TL fiyattan kullandırılmasına..
    Aha. %200 bedelli.
    Tezgaha gel, güya yönetim kurulu bugün almış kararı ve KAP'a bilgi veriliyor.
    14ünde başlamış tavan serisi. Önceden haber uçurmuşlar demek ki.
    Şimdi baktım 7milyondan fazla tavanda alım bekleyen var bir de.
    Özsermaye -150milyonda. Üstüne 22milyon zarar yazmış şirket.
    Tam bizim kumarbazlara layık

Kişisel görüşüm; Şirketi sevmedim. GYO zaten sevmiim. Ben şahsen hiç bulaşmak istemiyorum buna.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882461

Aha. %200 bedelli.
    Tezgaha gel, güya yönetim kurulu bugün almış kararı ve KAP'a bilgi veriliyor.
    14ünde başlamış tavan serisi. Önceden haber uçurmuşlar demek ki.
    Şimdi baktım 7milyondan fazla tavanda alım bekleyen var bir de.
    Özsermaye -150milyonda. Üstüne 22milyon zarar yazmış şirket.
    Tam bizim kumarbazlara layık

Kişisel görüşüm; Şirketi sevmedim. GYO zaten sevmiim. Ben şahsen hiç bulaşmak istemiyorum buna.
    Bedelli bedelsiz hisselere bakışım:
    iki türü de sonuç olarak aynı kapıya çıkar. Burada oyun kurucunun ne amaçladığını insider olarak bilsek bile!!!
    Bizi nasıl bir tuzağa çektiğini hiç bir zaman bilemiyoruz.
    Bilinmiyor.
    Örneğin şu anda SKBNK hissesindeyim. burada ki tavrım şu olacak.
    Bütün SKBNK hisselerini bedelli yada bedelsiz farketmez. verilmeden satıp çıkarım
    Bölünme işlemi bittikten sonra tek fiyat olarak ortalama ne yönü gösterirse göstersin.
    Belli bir dibi gördükten sonra, 6 ayda olabilir 1 senede olabilir.
    ondan sonra Orada konuşlanmaya başlarım.
    Bunun tedbiri yada bunun hışmından kurtulma pek olmuyor.
    HEP MANACI KAZANIYOR.
    Boşu boşuna kendinizi telef etmeyin
    DEĞMEZDİYORUM

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Bedelli bedelsiz hisselere bakışım:
    iki türü de sonuç olarak aynı kapıya çıkar. Burada oyun kurucunun ne amaçladığını insider olarak bilsek bile!!!
    Bizi nasıl bir tuzağa çektiğini hiç bir zaman bilemiyoruz.
    Bilinmiyor.
    Örneğin şu anda SKBNK hissesindeyim. burada ki tavrım şu olacak.
    Bütün SKBNK hisselerini bedelli yada bedelsiz farketmez. verilmeden satıp çıkarım
    Bölünme işlemi bittikten sonra tek fiyat olarak ortalama ne yönü gösterirse göstersin.
    Belli bir dibi gördükten sonra, 6 ayda olabilir 1 senede olabilir.
    ondan sonra Orada konuşlanmaya başlarım.
    Bunun tedbiri yada bunun hışmından kurtulma pek olmuyor.
    HEP MANACI KAZANIYOR.
    Boşu boşuna kendinizi telef etmeyin
    DEĞMEZDİYORUM
    Üstadım zaten bulaşmayacağımı yazmıştım

7. nasdak keyifsiz. dolar eksi yazmaya başladı. faiz artışı gelirse bir süre yataya sarabilir.

Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •