Sayfa 649/1043 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. iyi akşamlar cümleten arkadaşlar sayfaya gelen yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

2.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam uzun zamandır listede olan RHEAG bugün tavan gitti. İnşaallah devami gelir. Sabırla beklemeye devam. Teşekkür ederiz.
    daha yeni başlıyor girişimler konusunda daha öncede yorum yaptım ucuz rheag ytd

3. Celik comak hocam herşey için teşekkürler.

Adese için zamanında yeni merko olabilir mi demiştiniz performansını beğeniyormusunuz gidişatı nasıldır değerli görüşlerinizi paylaşabilir misiniz

4. Çomak hocam yarın kar satışı bekliyorum nakite geçtim listeye devam mı yeni kağıt (gözünüze takılan varmı) tşk ler

5.  Alıntı Originally Posted by diyar21_1905 Yazıyı Oku
    Sn. Çelik Çomak önceki Oyakc paylaşımlarından birinde Oyakc’de bedelsiz beklentim var demiştin. Bu beklentin halen devam ediyor mu. Bu arada Oyak Çimento ile Oyak Beton birleşmesi ile ilgili KAP geldi. Teşekkür ederim. Hayırlı geceler. YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çelik hocam hayırlı geceler. Mesajım baya geride kaldığı için görememişsin muhtemelen. Allah a emanet ol.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by FatihK Yazıyı Oku
    Celik comak hocam herşey için teşekkürler.

Adese için zamanında yeni merko olabilir mi demiştiniz performansını beğeniyormusunuz gidişatı nasıldır değerli görüşlerinizi paylaşabilir misiniz
    bazen bu soruları sorarak aslında hedefinin yukarlarda olduğunu işaret ediyorum bazende hedef yazıyorum ama tutmayabiliyor daha yukarı gidiyor

7.  Alıntı Originally Posted by diyar21_1905 Yazıyı Oku
    Çelik hocam hayırlı geceler. Mesajım baya geride kaldığı için görememişsin muhtemelen. Allah a emanet ol.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    oyakc çift rakamları fazlasıyla hakediyor zaten bu gün sellektör yaptı yarın bir başka olabilir YTD sabretmeklazım heyecanlandırabilir

8. Celik çomak bey, ESEN hakkındaki düşünceniz nedir? Beklenmeli mi satılmalı mı ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 649/1043 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •