Sayfa 447/900 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Aynen katılıyorum Üstad , düzeltme için teşekkür ederim.Ben şöyle değiştireyim o zaman “çıkarları için gecikmeye neden olan belediye elemanları” Saygılarımla,
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Belediye elemanlarıyla ilgisi yok
    Meclis üyeleri vede başkanın işi savsajlamasidir
    Utanmazlar hiç olmazsa meclise getirmeyin
    Be Allah sizin cezanizi versin aldığınız ücret
    Milletin vergilerinden alıyorsunuz haram olsun
    Sagliklar

Ne güzel tahta, ne güzel oyun. Her ay çevir Allah çevir. Spek ve kartal belediyesi el ele vermiş, milleti yoluyorlar. Temmuz, Eylül, Ekim ve sırada Kasım ayı. Devamında daha kaç ay bu soygun tezgahı insanların canını yakacak belli değil. Olmayan imar düzenlemesi her ay meclis gündemine, sanki çıkacakmış gibi getiriliyor. SPK dediğimiz sevgili kurumumuz belediyenin her ay yaptığı bu soygunu da izleyip mutlu oluyordur herhalde. Kartal Belediyesi düpedüz spekülasyon yapmakta ve kimse birşey dememekte. Ne ala memleket, yiyin aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyin...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Kartal imar planı olgusunda TURGG nin payı çok küçüktür. Bizim dışımızda borsaya direkt olarak açık, Kartal ile ilgili spekülasyon yapılacak şirket yoktur. Eczacı Holding de borsaya açık değildir ve speküle edilmemektedir. Demeye çalıştığım bu olaylar TURGG çevresinde dönmemektedir. Ha biz etkileniyoruz, ama olaylar bizim hissede spekülasyon olsun diye gelişmemektedir. Tersine olaylar bizden bağımsız gelişiyor ve birileri bundan TURGG üzerinde spekülasyon şansı bulmaktadır. Nesnelliğimizi koruyalım. Asıl resmi görmek açısından önemli olan budur.

4.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bu iş Kartal belediyesini aşmış gözüküyor. Ortada normal olmayan bir durum var. Basit bir rant paylaşmazlığını aşmış bir durum. Belki çok önce dillendirdiğimiz tüm bölge için entegre bir yabancı sermaye yatırımı ve bunun çok yukarılardan yapılan pazarlığı gibi. Böyle bir durumda kimi parseller haksızlığa uğrayabilir, kimi parseller ise ihya olabilir. İşte bunun pazarlığı ve çekişmesi olabilir. Yani çok daha büyük bir rant için parsel sahipleriinin kendi özgür yatırım kararlarından vazgeçmelerinin istenmesi. Daha önce forumda dillendirilen entegre sağlık kompleksi gibi. Hangi parseller ihya olacak, hangi parseller çırak çıkacak sorusu böyle entegre bir yatırımda gündeme gelir.

BU TAMAMEN BİR FİKİR JİMNASTİĞİDİR. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
    Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.
    Ben bunları 2 yıl önce yazdığımda, Heybeliada manzaralı yer dediğimde için için gülenler, "ütopik" diyenler vardı. Şimdi konuşulmaya başlanması güzel. NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.

Tekraren ifade etmeliyim ki bu yazdıklarımın hisse fiyatlamasıyla zerre ilgisi yok. O bakımdan herhangi bir tavsiye gibi algılanmasın lütfen. 1/1.000 lik taslağa ulaşan varsa paylaşsın burada, beraber analizimizi yapalım. Çok önemli...

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Ben bunları 2 yıl önce yazdığımda, Heybeliada manzaralı yer dediğimde için için gülenler, "ütopik" diyenler vardı. Şimdi konuşulmaya başlanması güzel. NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.

Tekraren ifade etmeliyim ki bu yazdıklarımın hisse fiyatlamasıyla zerre ilgisi yok. O bakımdan herhangi bir tavsiye gibi algılanmasın lütfen. 1/1.000 lik taslağa ulaşan varsa paylaşsın burada, beraber analizimizi yapalım. Çok önemli...
    Çok fantastik geldi o zaman sağlık turizmi işi içinde çok büyük bir alan belki bir hastane yapılır küçük bir kısmına ama bakalım ne olacak...
    Finans işi zor istanbula tüm bölge hatta dünya bize düşman...... kimseyle geçinemiyorken niye finans merkezi olsun ki.. dünyada finans merkezleri hep politik olarak nötr ve stabil olan ülkelerde... Dubai den niye İstanbula gelsin ki? Çok önemli bir değişim gerekir bunun olması için.. liki önümüzdeki 50 yılda oluru yok....
    Ama arazinin manzarası güzel hafif yüksek olması ile daha avantajlı... konut iş merkezi gibi bir cazibe merkezi yeni modern bir yaşam alanı olur umarım caddeleri sokakları bağlantı yollarını düzgün yaparlar da bölge daha da değer kazanır...

Ama yine de sizin dedikleriniz olursa pastanın üzerindeki kiraz olur bizim için...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Görevlerini iyi yapıyorlar baskı güzel bu sene sonu bonusunu alır Adil...

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Finans işi zor istanbula tüm bölge hatta dünya bize düşman...... kimseyle geçinemiyorken niye finans merkezi olsun ki.. dünyada finans merkezleri hep politik olarak nötr ve stabil olan ülkelerde...
    Finans Merkezinin olmazsa olmaz koşulu anlaşmasız Brexit. Böyle bir durumda o her zaman bahsettiğim illuminatici sermaye için tek yer kalacak o da İstanbul. Onlar da Heybeliada manzarası seven adamlar.

8. Benzer bir durum POLHO'nun Pendik arsasında var. Logosunda o malum sembol olan DAP Yapı 6 yıl önce yaptığı sözleşmeye rağmen oraya çivi bile çakamıyor. Çaktırmıyorlar. Çünkü "yukarıdaki karar alıcıların kafasındaki plan" net değil. Yoksa 1/1.000 lik plan dediğin nedir, 1 saatte görüşülür biter. Ama olmuyor, çünkü bu türden "sıklet merkezi" vasfında yerlerin konseptinin tartışıldığı masada çok fazla dinamik var.

Ve sakın kimse yanlış anlamasın TURGG patronu bu masada yancı bile değil, hatta bırak masayı konunun konuşulduğu mekana bile giremez...

Sayfa 447/900 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •