Sayfa 656/1043 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Maaşallah hocam.
    Yine tam isabet
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    usak cok ucuz kalmış yine meşhur sorumuzu soruyoruz uşakseramık kutpo olurmu ????
    SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Selam hocam.afyon,ostım ve rheag yola devam ederken yaylayı dün satıp onun parasıyla al-sat yaptık ve şükürler olsun kazandık.şimdiliK o parayla SAFKR aldım.bu hisseye dair teknik bir analiz yapmanız mümkün mü?neşe ve huzurla kalınız değerli güzel insan...

3. Akşam hatırlat Esma

4. Tamam hocam bide endeks belirtiğiniz 1.212 hedefi kırarak 1.213,65 değdi endekse dairde bir güncel analiz olusa iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selam hocam.afyon,ostım ve rheag yola devam ederken yaylayı dün satıp onun parasıyla al-sat yaptık ve şükürler olsun kazandık.şimdiliK o parayla SAFKR aldım.bu hisseye dair teknik bir analiz yapmanız mümkün mü?neşe ve huzurla kalınız değerli güzel insan...
    merhaba Esma Hanım,
    bilmediğimden soruyorum cehaletimi mazur görün, RHEAG almıştım sabah, şimdi satmak istiyorum ama "satılacak rheag hisseniz bulunmamaktadır" diyo. Bilmediğim bir şeymi var? Brüt listesinde de ismini göremedim

6.  Alıntı Originally Posted by Hergun Yazıyı Oku
    merhaba Esma Hanım,
    bilmediğimden soruyorum cehaletimi mazur görün, RHEAG almıştım sabah, şimdi satmak istiyorum ama "satılacak rheag hisseniz bulunmamaktadır" diyo. Bilmediğim bir şeymi var? Brüt listesinde de ismini göremedim
    aynı gün satamıyorsun yarın satabilirsiniz.parası da bir sonraki gün hesaba geçiyor.brüteki hisseler için böyle kardeşim.

7. Çelik hocam akşam müsait olduğunuzda IHEVA, GOODY ve ULUUN hakkında yorumlarınızı söyleyebilir misiniz? Saygılar bol kazançlar.

8. Anladım çok teşekkürler.peki gidişat devam edermi ? sizinde portföyünüzde var beklentiniz nedir
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    aynı gün satamıyorsun yarın satabilirsiniz.parası da bir sonraki gün hesaba geçiyor.brüteki hisseler için böyle kardeşim.
    RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 656/1043 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •