Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kurbağa-kazan formasyonu var gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yanımda çalışan çocuklar taban tavan kovalıyor. Cektim konuştum bakin önce bilanco bileceksin değer bileceksin. Sonra teknik bileceksin. Bak ben 12 senedir işlem yaparım son 6 7 senedir ekranım var excelde kodum var robotum var işlem hacmi soyle böyle günde %10 inanılmaz rakam banka senelik veriyor bunu düştüğü zaman şakası olmaz sakat tahtalara giriyorsunuz kapanır eder yaşamadınız etmediniz filan. Hala dio ki abi borsa ne olur gidin lan isinize dedim batin rahatlayın bunların dersini piyasa verecek.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yabancı alıma gecmedikce kimseye birsey denmez. yabancı geri gelirse derin piyasada gidecek gelecek olan belli olur.
    su anda adama alma batarsın dediğin kâğıt belki de 30 katına gidecek
    herkes kaderini yaşasın.
    illa olumsuz bakmaya gerek yok belki de cocuklar su donemde voleyi vuracak ihtimal mi ihtimal yaşayıp görelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bugün borsamız 5-10 dakika civarı eksiye düşmüş , kınıyorum burdan alışkın değiliz böyle şeylere...
    Ya bi git
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    yabancı alıma gecmedikce kimseye birsey denmez. yabancı geri gelirse derin piyasada gidecek gelecek olan belli olur.
    su anda adama alma batarsın dediğin kâğıt belki de 30 katına gidecek
    herkes kaderini yaşasın.
    illa olumsuz bakmaya gerek yok belki de cocuklar su donemde voleyi vuracak ihtimal mi ihtimal yaşayıp görelim.
    Ben yasal uyarımı yaptım. Sürekli soruyorlar kağıt da söylemedim kimseye söylemiyorum aynı Sn. ABKA nın hikayesi gibi çok olay yaşadım forum harici kimseyle konuşmuyorum artık net, ne olur diyene bilmiyorum diyip geçiyorum. Zaten adamlar büyülenmiş başına iş gelmeden vazgeçiremezsin.

Ha ama excelimle idealimle topumla tüfeğimle gelip de bunlar benden KALICI olarak 2 3 sene daha fazla kazanacaklarsa ben bu işşi bırakırım. Arada elbette hasbelkader vuran olacak ama altını da doları da ayşe teyzeyi de yanımda çalışan adamı da 2 yıl+ vadede her türlü geçiyor olmam lazım değilse anlamı yok bu işi yapmanın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    orta vade nasıl olur(şubat sonuna kadar). XTUM endeksi..diğerlerinde de hemen hemen aynı durum var.olası senaryoyu 10 AGUSTOSTA ifade etmiştim.

endeks kısa vade düşer-çıkar o ayrı.sadece 5 aylık senaryo çizmek istedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

bu gün çok yazdım.iyi akşamlar.

7. Türkiye Borsası MSCI gelişmekte olan ülkeler piyasası F/K oranına göre %60’a yakın iskontolu.. alinti

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    son on dakikada robot işlemleri dışında işlem gören varmı derinliklerde
    ekranlar dondu sebebini bilen varmı ??
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •