Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hazine ve Maliye Bakanlığı: ''Çocuklarınızla birlikte önümüzdeki 30 yıl boyunca 5 tane müteahhite borç ödemek için çalışacağınızı bilin yeter. Gerisi teferruat...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=382175
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by fx060 Yazıyı Oku
    Fikir özgürlüğünün, inanıp inanmama özgürlüğünün tamamen savunucusuyum ama hangi inanç şekli olursa olsun kişilerin inançlarına hakaret ve saygısızlığa güçlü bir şekilde karşıyım.
    hakaret hangi kısımda var söyle de bir aydınlanalım..?

Alıntı Originally Posted by fx060 Yazıyı Oku
    Fikir özgürlüğünün, inanıp inanmama özgürlüğünün tamamen savunucusuyum ama hangi inanç şekli olursa olsun kişilerin inançlarına hakaret ve saygısızlığa güçlü bir şekilde karşıyım.
    Bu ülkede ve şeriatı bir yönetim biçimi olarak kabul eden (ya da zorla ettirilen) ülkelerde, kimin kime saygısızlık ettiği, kimlerin özgürlüklerinin kısıtlandığı, kimlerin yaşam şekillerine zorla müdahale edildiği, hatta yok edildiği konusunda yazmaya kalksam sayfalar tutar. Sn forum yöneticilerinden "dini tartışma yapılamaz" uyarısı almamak için sessiz kalmayı tercih ediyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Butun bunlari yazmaktan amac, birilerini uyandirmak, yalanin palavranin kisinin kendi gelecegine, evlatlarinin gelecegine muhtemel tahribatina engel olabilmek.

Gelin gorun ki, surekli olarak birileri cikip, siyaset yaziyorlar serzenisi icinde.

Bidon kafalilari demiyorum, onlar zaten yaratik, insan olduklarindan sahsen benim suphem var.

Ancak onlardan olmayan bazilari var, surekli siyaset yazmayin diyen.

Bunlarin hemen tamaminin hisse.net'e gram katkisi yok, beyefendiye surekli yatirimla ilgili, sirketlerin temel analizleri ile ilgili bilgi vereceksin, o okuyacak, degerlendirecek.

Millet askida ekmege kadar dusmus, hangi alim gucu demiyeceksin, bu yerli milli konularindan verilen palavra sozleri, pankartlari konu etmiyeceksin, beyefendi kiziyor.

Ya ne yazacaksin, kim yazacak, hisse.net'teki katilim, yazar sayilarina bir bakin.

Belki de hic yazmamak en dogrusu.

Cunku bu uyeler icin degmiyor.
    Yaz kardeşim yaz. Doğruları yazmaktan çekinme. Yazmayı bıraktığın an seni de senin yazdığın doğruları okuyanları da mağlup etmiş olacaklar.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu ülkede ve şeriatı bir yönetim biçimi olarak kabul eden (ya da zorla ettirilen) ülkelerde, kimin kime saygısızlık ettiği, kimlerin özgürlüklerinin kısıtlandığı, kimlerin yaşam şekillerine zorla müdahale edildiği, hatta yok edildiği konusunda yazmaya kalksam sayfalar tutar. Sn forum yöneticilerinden "dini tartışma yapılamaz" uyarısı almamak için sessiz kalmayı tercih ediyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç kimsenin yaşam şekline karismadiktan gidelim, bunlar gelmeden önce tüm KIT'lerde alkollü içki vardı şimdi yok, benim memlekette mülkü belediyeye ait 2 adet alkollü restoran vardı şimdi varmıdır dersiniz, bırakın onu ağır alkolu birahane bile kalmadı benim memleketimde.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Tekel bayilerini 10'da kapat sonra Olimpiyata Dünya kupasına talip ol, naaa... verir sana gavur...

Işin komik yanı, memlekette yasak olan bira reklamı, bira firmaları o oyunlarin sponsorlarından yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,006
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    11 Milyonluk Belcikada 11 bin yeni vaka var, biz de ise 2 bin hasta yersen...
    Ne yani,siz hökömetimize güvenmiyormusunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,006
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tekel bayilerini 10'da kapat sonra Olimpiyata Dünya kupasına talip ol, naaa... verir sana gavur...

Işin komik yanı, memlekette yasak olan bira reklamı, bira firmaları o oyunlarin sponsorlarından yahu.
    .aynen.

Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •