-

Originally Posted by
ayhan53
denizen gelir aristona geydirir gene
Yok tartisma bitti artik.
Gündem yogun ekran basindayiz. Faiz karari icin beklentim max 100 puan arttirim gelir. 2 toplantida 400 puan yaparlarsa yuh derim, hukumet politikasina aykiri.
-

Originally Posted by
Dolares
Şimdi dolar 6 ay 7.80de mi kalacak?
7.95den aldığım dolarları kaptım döviz bürosuna geldim. Çok sıra var.
[emoji23][emoji23][emoji23] sizde ironide sınır yok.
Tepede ise yalanda.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
cml
Pastaya baktığınızda cumadan beri aynı kurumlar üzerinden karşılıklı işlemler.
Kısa vade faiz artırımı hikayesine argoritmik yabancı girişleri mevcut bunlar kısa vade hareketleri olma ihtimali yüksek .
Ama sağ olsun bütün aracı kurumlar 3 gündür yabancı dönüyor bankalara diye davul çalıyor.
Bence batık krediler halledilmeden gelen yabancı haber kaynaklı kısa tradera gelir.
-
faiz beklentisi ayrı bir konu, olasılık ise daha ayrı
hiç bir artış olmaz düşüncesindeyim,,
-

Originally Posted by
nosfecagri
Saatlik bollinger orta bant 1340, bu nedenle burada ilk partiyi flatladım 1340.25 - 1338.25 arası kademelere yaydım. Gelecek tepkiyi yakın izliyorum çok yüksek hacimle yukarı alırsa inatlaşmaya gerek yok, ama tepki cılız olursa 1341 - 42 aralığında tekrar taburlar göreve hazır. Öğleden sonraya daha çok var...
Bugün güzel bir gün olmaya gidiyor, 1341 taburları fullemiştik 1337 tekrar 2/3 shorta düştük maliyet 1350 filan oldu sanırım, marj istiyoruz, kavga, gürültü, tam umutlar bitmişken long istiyoruz Türkün vuruşkan evlatlarıyız kuzu dayımızı unutmadık
-
Faiz artar bence artmazsa dolar artmaz saha kalkar
-
faiz artmazsa burayı gömerler.MB doğru işler yapmaya başladı,kanısı kaybolur.
-
Bademlerde kırmızı allerjisi devam ediyor..
0.10 20 eksi de bile alel acele yeşile çeviriyorlar..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri