Bir Merkez Bankasının yapması gereken en son şeyi yapıyorlar. Piyasa psikolojisini bozuyorlar.
Merkez bankasının yapması gereken son şey surpriz
Bir Merkez Bankasının yapması gereken en son şeyi yapıyorlar. Piyasa psikolojisini bozuyorlar.
Merkez bankasının yapması gereken son şey surpriz
tüm hsyf ler üzecek bugün. mac ekstra üzecek
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Kimse ülke de sanayi de dursun, büyüme yavaşlasın da istemiyor. Ama bunun bir optimumu, orta noktası var. Geçen ay neden indirdin , bu ay indirmeyeceksen, yüksek kur istiyorsan. Geçen ay, bu ay 1+1 yapsa bile daha anlaşılır olurdu, temkinliyim ama direksiyon bende mesajı olurdu.
500cds ülkede negatif reel faizle olmaz. Ol-maz işte hocam olmaz. Yüz yıldır dünyada hiç bir yerde olmadı. Bu neyin inadı ? Yine yaşayarak geri teperek görecekler maalesef. Bu aşamada bizim anamız ağlayacak tabi, birikimlerimiz çöp olacak yine.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kurun bir anda 8,00 ya da 7,50 olmasının MB'nin bir cümlesine bakması, faiz arttırılmadı diye borsanın düşmesi de ironik. Maalesef içinde bulunduğumuz kırılgan durumun göstergesi.
xbank -3.45%
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu tabloyu gördükçe ruhum daralıyor, umutsuzluk, çaresizlik ve karamsarlık hissediyorum. göz göre göre kendimizi bitiriyoruz. Allah rızası için hepinizden rica ediyorum. bakın Allah peygamber aşkına, bütün sevdiklerinizin aşkına tekrar tekrar rica ediyorum. acaba bende mi bir sorun var? lütfen çekinmeden yazın. bu döviz durdurulmazsa çok daha yüksek enflasyon, çok daha yüksek enflasyondan sonra çok daha yüksek faiz ve çok kötü bir fakirleşme olur. bu gün artırmadığınız iki puanlık faizi yarın on puan artırırsınız belki ama olacak yıkımı yine de önleyemezsiniz. kısaca iktisat teorileri bunu söyler. üç yıldır bu teorileri çöpe atmak için uğraşıyoruz ama bizim gelir seviyemiz çöpe gidiyor. şayet boş yere üzülüp kendimi yıpratıyorsam lütfen yanlışımı söyleyip beni teselli edin. bunu Allah rızası için yapın. yapın ki boşuna üzülmeyip gerekirse bir uzmandan yardım falan alayım.
Yer İmleri