Sayfa 383/1000 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yani ben kaptanı sevmıom gemi batarsa batsın emanuke diyiorsuniyide bizde içindeyiz napalım şimdi
    merak etmeyesin sen onlar daha beter olacaklar. sen borç ile aldığın bir evini onlar üçkağıt ile aldıkları 100 lerce villalarını kaybedecekler onlara daha fazla koyacak. sen ben yaşadığımız hayatı hayattan mı sayıyorsun.

işinin yarının geleceğinin hayatının garantisi yok.

100 yıl sefalet çekerek yaşayacağıma 10 yıl adam gibi yaşayayım.

kabullenmeyelim bu pis düzeni sistemi.

sen ekmeğinin peşindesin onlar ise milyonluk vurgunların

batsın bu dünya er geç kıyamet kopmayacak mı sonunda o kadar boş yere ölen günahsızların haklıların vebali ödensin artık.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kadarıyla XTUMY = (XTUM - XU100)

Doğruysa eğer XTUMY kağıtlarının endeks100 ve endeks30 hesaplanmasına bir etkisi olmuyor
    doğrusu bu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    u30 60dk

4. Bence Yapı Kredi yatırım robotu işlemlere bakıyor, perakende ağırlıklı ise onların üzerine oynuyor gibi.

Küçük küçük işlemler ile gel gel yapıp sonra yapıkredi robotu üzerine oynayan vardır, tabi küçük hisselerde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    xu100 gunluk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hesaplama olarak demedim...xtumy yi alınca diğer kağıtları da ayakta tutuyorlar...xtum de alım dalgasını tetiklemek için yeterli oluyor...bist30 a dokunmalarına gerek kalmıyor...

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kadarıyla XTUMY = (XTUM - XU100)

Doğruysa eğer XTUMY kağıtlarının endeks100 ve endeks30 hesaplanmasına bir etkisi olmuyor

7. Palacan Dün yorulan Aselsan ve Bim'i kenara çekti Eregl ve Tcell ile maça devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    eskiden erken seçim olunca borsa ilk anda düşerdi.

ama şuan böyle bir karar alınsın RALLİ beklerim.

etrafıma bakarak yaptığım anketlerden(?) çıkan sonuç bu.

şuan görünenlere göre erken seçim zor.ama tabi ki ülkemde 24 saat bile siyasette uzundur.bir de o mantık var.
    Biraz detaylandırayım.
    Erken seçim kararı ile ralli ancak tek bir durumda olur. O da AKP-MHP ikilisinin oy oranı %30 altına düşerse, ideali %20 dir. Böyle bir durumun ortaya çıkma olasılığı bana göre şu andaki koşullar ile sıfıra yakındır. Dolayısıyla bu oy oranları ile yapılacak erken ya da zamanında her seçim, ya da seçim olmaması kaos demektir ki zaten yabancı bunu fiyatlıyor. Aylardır yazıyorum, bankacılık endeksinde adamlar kafaya mal vurmak için sürekli fırsat kolluyor.
    Ama eğer derseniz ki dolar iki hanelere gider, ekonomik kriz had safhaya ulaşır, AKP tabanı bile yeter artık der, iktidar ikilisinin oyunu %20 altına çeker, işte o zaman ciddi ralli olur.
    Şu andaki koşullar ile her gün biraz daha fakirleşmeye devam.

Sayfa 383/1000 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •