Süreklilik en önemli kriter.
Hisse ve değişken fonları için 1-3 aylık performans sağlıklı bir sonuca varmak için çok kısa süre benim için.
Saygılar.
Süreklilik en önemli kriter.
Hisse ve değişken fonları için 1-3 aylık performans sağlıklı bir sonuca varmak için çok kısa süre benim için.
Saygılar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sanırım mükafatı bırakıp rbh'ye geçmeyi düşünüyorum deyince getiri anlamında hayal kırıklığını gündeme getirdi. katılım tarafındaki bist30 gibi derken endeks fonu anlamında değil de, katılım30 kağıtları dışına çıkmadıklarını kastetti aslında. yoksa katılım 30'dan daha fazla getiri hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını anlattı. ama ne olursa olsun bir haftada baz aldıkları endeksten 7 kat daha fazla getiriyi nasıl sağladıklarını çözemedim ve anlayamadım. yarın öbür gün bu fonu aldığımda bir haftada çıkan fonun kat30 yükselse dahi düşmeyeceğini nasıl bileceğiz? Nasrettin hocanın kazan hikâyesi gibi doğurunca nasıl inanıyorsak ölünce de inanıp bir şey diyemeyiz.
Merkez kur +%1.73
x30 ile x100, benzinle dizel gibi , gittikçe aralarındaki fark kapanıyor.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri