Sayfa 427/1000 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bu bardan 10 kademe alıp kaçmışız , ergen vicentede bize lafontenden masal anlatıyor.
    Anlattıklarıda yalan dolandan başka birşey değil daha ne grafı attığımızı bilmiyor kamil
    Vicente abla yonca yeşil ortalama üzeri kapattı dün ele almıştık burada

2.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Ben kart-aymaz.
    İki gözüm 1 efsanedir.
    Yok ikigözüm sün memurlar gelir birazdan

3.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Fotoğrafın anlamını,anlayan anlamayana anlatsın. (biraz ara vereceğim)

YTD
    İkigözüm Orda bir köy var uzakta , o köy senin köyün ben öyle anladım.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu forumda bi ben kazanamıyom galiba herkes aşağıdan alıyo yukarıdan satıyo
    longssa mala vuruyor
    shortsa palayla vuruyor
    borsa düşmeden hepsini satıyorlar
    en dipten alıyorlar zirvesinde veriyorlar
    alırken haber verinde 2 de ben sebebleneyim
    mesela hangi kağıtlardasın alayım mı bende
    üye olalı 10 gün olmamış ama yılların kurt borsacıalrını parmağında oynatıyon helal sana
    yok beabi zaten kısılmışız yoncada 8 maliyette bekliyoruz akıllı gibi 7.59 lardan şeytanın bacagını kırıp satsaydık 7 lerden tekrar yerine koyardık ama onu bile yapamadık bekliyecegiz yapılacak bir şey yok böyle önemli günlerde birdaha dışarıya cıkmıyacam faiz artırıllar diyordum ama ters köşe olduk nasip ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    yok beabi zaten kısılmışız yoncada 8 maliyette bekliyoruz akıllı gibi 7.59 lardan şeytanın bacagını kırıp satsaydık 7 lerden tekrar yerine koyardık ama onu bile yapamadık bekliyecegiz yapılacak bir şey yok böyle önemli günlerde birdaha dışarıya cıkmıyacam faiz artırıllar diyordum ama ters köşe olduk nasip ytd
    Fırsat bu fırsatken
    Zarardaki bankayı satıp parayı 3/4 e bölüp güzel kağıtlara dağıtsanız belki faydası olmaz mı? Bankalar kafayı çok zor kaldıracak gibi duruyor..
    Sise ASELSAN toas Tüpraş gibi mesela..

6.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    7.51 garan guzel diyeni dinledin

7. Bir bakıyorsun takasa Merrill'in satışları ve Garantinin alışları buhar olmuş.
    Ellerindeki pozlarla, satışları ve açıkcıları hesap ediyorlar.
    16.30da başlarlar diye düşündüğüm operasyona karşılıklar yetmeyince 20dakika sonra başladılar.
    TCELL, FRTO, ENKAI, TEKFN, PETKM oltaya takıldı.
    Kapanışta 1307,5dan short , hedge için değil, akşam seansı 1302 altına gider.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by boldpilot777 Yazıyı Oku
    Fırsat bu fırsatken
    Zarardaki bankayı satıp parayı 3/4 e bölüp güzel kağıtlara dağıtsanız belki faydası olmaz mı? Bankalar kafayı çok zor kaldıracak gibi duruyor..
    Sise ASELSAN toas Tüpraş gibi mesela..
    kısmet önümüzdeki maclara bakılacak ardık bu saatten sönra buralardan satamam teşekkürler

Sayfa 427/1000 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •