Sayfa 228/556 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Önümüzdeki hafta bilanço gelecek inşallah son gönderme 30 Ekim. Nasıl bir bilanço bekliyorsunuz.
    Ben kendimce geçen çeyrek yaklaşık 7 milyon geldi.
    Bu çeyrek kas işlemleri 2.çeyreğe göre müşterilerin kar zarar oranı şirket lehine biraz artmış. buradan 1 milyon ilave diyelim. Etti 8 milyon
    Halka arz geliri ve şirket satışından muhafazakar davranalım 2 milyonda oradan gelse etti 10 milyon.
    3 çeyrek hacim artışından ilave syn monaroza nın tablosuna göre yaklaşık 10 milyon ilave komisyon var.Komisyon oranı da artmıştır bunuda giderlere sayarsak.
    Benim beklentim minimum 15 milyon yapıyor. 15-20 milyon arasında gelmesi lazım diye düşünüyorum ters bir şey olmazsa.

Borsadaki aracı kurumlar içinde komisyon oranı en düşük olanı info. İnfonun hem müşteri kazanma hemde komisyon oranı arttırma gibi 2 yönlü avantajı var. Diğer kurumlarda müşteri kazanabilir ama komisyon oranı arttırmaları zor arttırsalar bile daha kısıtlı alanları var. İnfonun komisyon oranı geçen çeyrek güzel artış göstermişti çünkü burada güzel bir alanı var rakiplerine göre. Sayın Barış beyin paylaştığı borsada işlem gören aracı kurumların hacim ve pazar payı tablosunda şuana kadar 4.çeyrekte 3.çeyreğe göre hem bist hemde viop pazar payını arttıran tek şirket info. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben bu çeyrek 22-25 arası bir kar bekliyorum 4.çeyrekten itibaren bedelliyle kasaya girecek parayı dikkate almadan minimum 30 kar beklentim var

3. Hacim artışı en yüksek ve asıl bist hacminden geliyor komisyon oranı daha yüksek burada , şu an benim duyduğum bildiğim yeni hesaplarda 25 milyon aylık hacme kadar onbinde 7 , 25 milyon ve üstü onbinde 3 , ben kar tahmini yaparkende 2.çeyrek komisyon oranını dikkate aldım ,

4. Asıl bu şirket paradan para kazanıyor info için nakit para demek yeni bitmiş fabrika demek , 3.çeyrekten 20-25 milyon nakit . 4.çeyrekten 30 milyon nakit , 60 milyon bedelli toplam 110-115 milyon nakit bu 2021 için ilave 2021 de gelecek nakitler hariç yıllık 20-25 milyon ilave faiz kar demek bu bile hisseye kafadan 6-6,5 hisse fiyatı katar , asıl olay yurtdışı hisse alım satımı bunlarla ilgili şirket ceosu açıklama yapmıştı üzerinde çalışıyoruz diye işte o zaman gelsin dolarlar , bunları konuşalım , boşverin bedelli çöktü buda çöküyor bunlar hazır kötü hava bulmuşken milleti dolandıralım numaraları ,

5. Arkadaslarin ongorulerine aynen katiliyorum.nakit varligin artmasi kredili islemlerden gelir saglamayi da getirecek.suan icin bono ihrac ederek idare ediyor durumu sirket.
    Benim kafami kurcalayan tek konu komisyonsuz islem yaptiracagini iddaa eden yeni araci kurumlarin bizi ne kadar etkileyebilecegi. Musteri kaybina sebep olur mu diye kafami kurcaliyor. Arkadaslar bu konuda ne dusunuyor nerak ediyorum. Saygilar

Yatirim tavsiyesi degildir.

6. Amerikada robinhood diye bir uygulama var bizdede bir şirkete onay verildi diye biliyorum bu bence bu çok yeni bir konu ve türkiyede oturması eğer olursa 4-5 sene sonra ancak olur , olursa da sonuçta bunlarında bir geliri olması lazım tamam komisyonsuz işlem yapıyor ama hayır kurumu değil ki bu robinhood gibi oluşumlar bunlarda topladıkları sermayeyi finansal kuruluşlara yönlendirerek daha fazla para kazanıyorlar diye okumuştum yani info ismen aldığı komisyonu sağ cebe koyarken bu robinhood vs. sol cebe koyuyor , iş bankası faiz veriyor kuveyttürk faize karşıyım faiz vermiyor sonuç , bence önemsiz bir konu bu , şirket yönetimi sizden bizden daha profesyonel adamlar bunlar 4-5 sene sonrasını planlayan adamlar böyle bir durum olsa neden etiler , bakırköy , bodrum vb yerlere şube açsınlar ve buralar paranın döndüğü , yurtdışı borsa yatırımı olan belli bir seviyenin üstü yatırımcı kitlesi olan yerler bence çok doğru bir karar ve yatırım , sonuç çok önem vermiyorum bu konuya açıkçası ,

7.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Amerikada robinhood diye bir uygulama var bizdede bir şirkete onay verildi diye biliyorum bu bence bu çok yeni bir konu ve türkiyede oturması eğer olursa 4-5 sene sonra ancak olur , olursa da sonuçta bunlarında bir geliri olması lazım tamam komisyonsuz işlem yapıyor ama hayır kurumu değil ki bu robinhood gibi oluşumlar bunlarda topladıkları sermayeyi finansal kuruluşlara yönlendirerek daha fazla para kazanıyorlar diye okumuştum yani info ismen aldığı komisyonu sağ cebe koyarken bu robinhood vs. sol cebe koyuyor , iş bankası faiz veriyor kuveyttürk faize karşıyım faiz vermiyor sonuç , bence önemsiz bir konu bu , şirket yönetimi sizden bizden daha profesyonel adamlar bunlar 4-5 sene sonrasını planlayan adamlar böyle bir durum olsa neden etiler , bakırköy , bodrum vb yerlere şube açsınlar ve buralar paranın döndüğü , yurtdışı borsa yatırımı olan belli bir seviyenin üstü yatırımcı kitlesi olan yerler bence çok doğru bir karar ve yatırım , sonuç çok önem vermiyorum bu konuya açıkçası ,
    Birde diyelim ki aracı kurumlar etkilenecek bundan yine en az info etkilenir. Çünkü komisyon oranı diğerlerinden daha düşük. Güzel bir örnek vermişsiniz sayın ibagatir. Bankalar faiz veriyor katılım bankaları faiz vermiyor ne veriyor kar payı. Kuşlu sitede okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum onlarda kardan pay alacak diye. Ne farketti.Birde sonuçta insanlar dişinden tırnağından arttırarak yatırım yapıyor ve bununda sağlamda olmasını tercih eder. Bir miktar komisyon veririm şirket çalışanlarının maaşını öder kar eder kafam rahat uyurum. Ayrıca aradığımda anında müşteri temsilcime ulaşıyorum. Bunlar yatırımcılar için çok önemli şirket son zamanda güzel hamleler ile büyüyor. Ben bodrum şubesinin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Burası 6 ay zenginlerin aktığı ana yer. Ayrıca arkadaşların bahsettiği yurtdışı işlemi yapma da komisyon dolar olduğundan çok güzel bir hamle olur. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tesekkurler gorusleriniz icin. Ins. dediginiz gibi bizi fazla etkilemez. Sirketle ilgili asil karli donemin bonolarin itfasi bittikten sonra gelecegini dusunuyorum. Son donemde yasanan garip fiyat hareketlerine bakmamak lazim. Kumarbaz ruhlu arkadaslar dadanmis bedelli ve ruchan hikayesiyle sanirim onlara biber gazi siktilar ve dagittilar. Saygilar

Yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 228/556 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •