Sayfa 491/1004 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Altın ons USD/ dax ve altın ons USD / Dow olmalı. Euro kullanmak doğru olmaz ,geçmişi sınırlı, bahsi geçen tarihlerde varlığı yoktu.
    Global para geçişini daha net görebilmek için sağlıklı olur gibi.

craps, pawnstar, svilengrad
    DAX ve XAUUSD için her 2 durumu da paylaşıyorum.

Yani DAX/XAUUSD ve XAUUSD/DAX şeklinde...

Talep olursa DJI için de paylaşırım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. dolar başlığı

Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (12 üye ve 18 ziyaretçi)

geyik başlığı

Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (9 üye ve 10 ziyaretçi)

ha gayret oluyor

3. https://www.ensonhaber.com/dunya/avr...rus-sessizligi

bu musibet insalığı çok yoracak

4. https://www.ensonhaber.com/gundem/bu...bombalamak-var

"ABD'NİN AKLINDA TÜRKİYE'Yİ BOMBALAMAK VAR"
    "S-400'leri bize bir saldırı olduğu halde kullanacağız. NATO üyesi olduğumuza göre bize olası bir saldırı, İran'dan ya da Rusya'dan gelir. ABD neden bu kadar endişe ediyor? 'Aslında bunları aldığınız iyi oldu. Düşmanımızı kendi silahıyla vuracaksınız' demesi lazımken, niye endişe ediyor? Demek ki aklında Türkiye'yi bombalamak yatıyor."

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/gundem/bu...bombalamak-var

"ABD'NİN AKLINDA TÜRKİYE'Yİ BOMBALAMAK VAR"
    "S-400'leri bize bir saldırı olduğu halde kullanacağız. NATO üyesi olduğumuza göre bize olası bir saldırı, İran'dan ya da Rusya'dan gelir. ABD neden bu kadar endişe ediyor? 'Aslında bunları aldığınız iyi oldu. Düşmanımızı kendi silahıyla vuracaksınız' demesi lazımken, niye endişe ediyor? Demek ki aklında Türkiye'yi bombalamak yatıyor."
    içerdeki ***lerle yaptılar zaten.

6. Nihat Hatipoğlundan açıklama (yalanlama) geldi

Asla! Böyle bir şey söz konusu değil. Önüme katrilyonlar konsa böyle bir şeye tenezzül etmem. Hiçbir dönemde içki, bira vs. o binaya girmemiştir, dışarıdan getirilip içilmesine müsaade edilmemiştir. Sosyal medyada servis edilen bar fotoğrafları, baştan sona sahtedir. Bu bir yalandır. Benim bira ile ilgili sözlerime karşılık mahiyetinde servis edilen sahte ve insafsızca bir yalan haberdir. Göz göre göre böyle bir yalan nasıl ortaya atılır hakikaten anlayamıyorum. Sözümü, bakışımı, fetvamı, görüşümü eleştir istediğin kadar. Anlarım. Ama böyle ahlaksızca bir iftiraya neden başvuruyorlar?

dün çok yazılıp çizildi.

7. Umk
    fırsat buldukça tedavinin nasıl gittiğine, nasıl olduğuna dair bir gönderin olsun.
    Rabbim yardımcın olsun, şifa versin.

8. Abi hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Bugün 4.gundeyim. Bugune şükür kas eklem agrisi haricinde sıkıntım yok.

Sayfa 491/1004 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •