Çoookk şık olduuuuu.... Haftaya güzel olacak... iyi haftasonları...
Çoookk şık olduuuuu.... Haftaya güzel olacak... iyi haftasonları...
25 ten doktuklerimizi 3.04 yerine koyarken bütün keyin intikamını alır gibi oldum bu Mehmet için bu Duygu için [emoji1]
kurthan
MACD bayır aşağı ama bu 12 hafta sonra 3.09 üzeri kapanış yapmış.. günlükte 3.22 üstü güzel 3.02 altı üzer.. cuma sankı dip ve tepeye çarpmış... 7-8 indikatörü limon gibi sıkmşlar... pala ne yapmaya çalışyor pek belli değil...2 3 gün daha sıkıcı olabilir.. sonrasını yakın izlemeya değer..bu arada günlüklern acilen toplaması lazım.. yoksa haftalıklarda bozulabilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Taze karsn grafiği fırından yeni çıktı ilgilenenler buyursun :
https://twitter.com/BulentOzdemir67/...15809231740928
Trend desteği üzerinde bir süre dans edebilir, yeterince silkelediğini düşünmüyorum, haftaya giderse şaşırmam ama sanki biraz daha var gibi. Herkes yukarı diyorsa gitmez , genel kuraldır😊😊 Endeks ..ka sararsa 2.7×-2.8× lere iğne atabilir, ama bana göre trendi bozmaz. Uzun vade güzel olacak ama bekleyebilene, kısacılar için bu hafta fırsat haftası, tabi endeks izin verirse...🤔🤔
Sonuç; para tekniği bozar...Karsan da yaşanan tam olarak bu...üçgenler, kutular, zorlama onaylar, 5 dalga vs vs... hepsini çöp ediyor tahtacı.... inşallah yanılıyorumdur ve teknik bizi uzaya çıkarır....
temel sürüyü toplar, teknik sürüye yön verir, para gelir ve ne derse o olur.. para endeks ''üstü güzel '' (1204.63) altında dedi düzeltme aktiflesti.. olası destek seviyesi 1170.48 1172.69.. karsan da bu düzeltmeye karşilık verdi.. ancak yeterli olacağı şüpheli.. pala isteyen herkese 3.06-07 den mal verebileceğini söyledi.. daha aşağıdan mal almak isteyenlere de 3.02- 2.98 - 2.96.. seviyelerini gösterdi..kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri