Sayfa 765/1002 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. AFT'nin elinde bulundurduğu SAP %20 düştü. +dolar etkisine rağmen fon şuan -0,63%. nasdag günlerdir tatsız biden trump derken yıprandı herkes. seçim öncesi fondan çıkmak istesem de dolar/tl etkisi yüzünden bir türlü aksiyon alamadım. zaman gösterecek.

2.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Ehehe bu ky sanrisidir,

O mantikla altin yukselemezdi.
    ehehe

altini turkiyenin fonlariyle kias ediyorsun!
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    3 degisken yoneticisi bana bu cevaplari verdiler (yani ortalama cevap soyle!):

Biz orta ve uzun vadede bistin cok ucuz oldugunu dusunuyoruz. O nedenle XXXX ye yatirim yapabiliriniz. Kasim ayinda bir volatilite olabilir ama uzun vadede usd bazinda cok ciddi kazanclar olabilir. Su an Turk varliklari cok ucuz. Uzun vadeli biriktirme sureci bizce bu surec.

sizce dogrumu?
    demek portfoy mudurleri faizlerin en az 150 baz puan yukselmesin bekliyormus!
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    AFT'nin elinde bulundurduğu SAP %20 düştü. +dolar etkisine rağmen fon şuan -0,63%. nasdag günlerdir tatsız biden trump derken yıprandı herkes. seçim öncesi fondan çıkmak istesem de dolar/tl etkisi yüzünden bir türlü aksiyon alamadım. zaman gösterecek.
    Aynı durumdayım. Muhtemelen hareketsiz kalıp bekleyeceğim.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    EİB portföyde hisse oranını artırmaya başlamış.Geçen aylarda %2'lerden şimdi %5.52'ye kadar yükseltmiş.
    Geçen gün burada hisselerden para çıkıyor diye bir arkadaş analiz yapmıştı.
    Piyasa kimi haklı çıkaracak acaba ?
    Saygılar.
    5.52 oranında hisse var birde eid fonu var o da hisse yoğun fon. Yani eıb nin şuan hisse senedine bağımlılığı %10 lara yakındır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. cumadan nnf hariç hsyf boşaltımı yapmıştım. biraz soluklanmak, sanki iyi gelecek. nnf'mizin gücünü kuvvetini de test etme fırsatı buluyoruz daha ne olsun. diğer yandan borsamızın dolar bazlı 1.25 dibi mart ayında 83 binlere denk geliiyordu. şu an 8'in üzerine sağlam şekilde demir attığımıza göre yüzbine gelmiş. yani ekstra yeni krizler olmazsa dibimiz 17 bin puan yükselm
    iş. yıl sonu dolar kurumuz 8 buçuk falan olsa dibimiz bu sefer 106'lara yükselir falan. aslında iyiyiz canım, çok ta fazla karamsarlığa gerek yok. zaten zalimin zulmü varsa sevenin Allah'ı var. pardon, hay Allah kahretsin, bazan ne yazacağımı karıştırıyorum, Amerika'nın doları varsa bizim de Allah'ımız var diyecektim. hal böyle olunca dolar 8 olsa ne olur, 88 olsa ne olur. amerikada mı yaşıyoruz da dolar bakıyoruz. ne kadar aptalız canım ne kadar aptalız. yerli ve milli paramız var, bize ne dolardan. anlık borsa verilerini 15 dakika gecikmeli veriyoruz ya, şu dolar fiyatlarını da 15 gün gecikmeli falan vermeleri lazım aslında. hiç olmazsa bakmayız elin gâvurunun parasına.

7. -- Citibank tarafından düzenlenecek Yatırımcı Konferansı'nda
    Hazine ve Maliye bakanı Albayrak uluslararası dev şirketlerin
    temsilcileri ile görüşecek.
    bu tür önemli haberleri bazan atlıyoruz. dikkatli olalım da ona göre sıtrateji belirleyelim.

Bugün yerli hisse senedi fonlarıma bir miktar ilave yaptım.

Hepsi yüzde yirmi oranında olmak üzere beş ana fon grubum var:

-Yerli hisse senedi fonları
    -Yabancı hisse senedi fonları
    -Altın fonları
    -Döviz-eurobond fonları
    -Sabit getiri, fon sepeti fonları

Sn. Hellistheothers'ın ve diğer arkadaşların katkısıyla, kendi durumuma uygun subjektif değerlendirmelerimi de katarak, biriktirme ve relatif getiri mantığını da göz önünde bulundurarak bir sistem oluşturmaya başladım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 765/1002 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •