Sayfa 766/1002 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Bugün yerli hisse senedi fonlarıma bir miktar ilave yaptım.

Hepsi yüzde yirmi oranında olmak üzere beş ana fon grubum var:

-Yerli hisse senedi fonları
    -Yabancı hisse senedi fonları
    -Altın fonları
    -Döviz-eurobond fonları
    -Sabit getiri, fon sepeti fonları

Sn. Hellistheothers'ın ve diğer arkadaşların katkısıyla, kendi durumuma uygun subjektif değerlendirmelerimi de katarak, biriktirme ve relatif getiri mantığını da göz önünde bulundurarak bir sistem oluşturmaya başladım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlı olsun, bol kazançlar. Çok mantıklı bir dağılım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Tüm dünyada Özel Sektör bonolarında sakatlık var. Devlet bonoları hariç bir süre uzak durmakta fayda var.

Bond Defaults Deliver 99% Losses in New Era of U.S. Bankruptcies

https://www.bloomberg.com/news/artic...s-bankruptcies

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Tüm dünyada Özel Sektör bonolarında sakatlık var. Devlet bonoları hariç bir süre uzak durmakta fayda var.

Bond Defaults Deliver 99% Losses in New Era of U.S. Bankruptcies

https://www.bloomberg.com/news/artic...s-bankruptcies
    peki tdg de devlet bonoları mı var özel sektör bonoları mı?

4. tcmb kuru yine itinayle günün en düşük ortalaması seçildi -> 8,0285 +1,14%

5. dostlar yabancı fon denilince buralarda çoğunlukla aft ve yay, bir de gbc konuşuldu. aft ve yay, teknoloji ağırlıklı olunca düşüşü de maalesef çok pis oluyor. bu yüzden de açıkçası çekiniyorum. daha dengeli bir fon arayışına girdiğimizde hangi fonları araştırmamı önerirsiniz? gözünüze çarpan ve kafanızı rahat ettirecek yabancı fon keşfedeniniz oldu mu acaba?

6. hisse fonları %-5 civarı. böyle bir düşüş pandemi döneminde bile olmadı. bakalım kapanış nasıl olacak.

7. nnf kurulalı böyle bir türbülans olmamıştı diye hatırlıyorum. bakalım bu yıkıcı günü nasıl atlatacak?

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar yabancı fon denilince buralarda çoğunlukla aft ve yay, bir de gbc konuşuldu. aft ve yay, teknoloji ağırlıklı olunca düşüşü de maalesef çok pis oluyor. bu yüzden de açıkçası çekiniyorum. daha dengeli bir fon arayışına girdiğimizde hangi fonları araştırmamı önerirsiniz? gözünüze çarpan ve kafanızı rahat ettirecek yabancı fon keşfedeniniz oldu mu acaba?
    Ben YTD ve GBC alımları yapıyorum yabancı fon sepetlerinden. Fon dağılımına bakıldığında GBC biraz daha atak gibi, YTD'de yüzde 40 oranında US bonoları görünüyor; e görece defansif hâliyle. Geri kalan kısmı da uluslararası piyasalara dağılmış ETF'ler ACWI ve ACWX gibi.

Sayfa 766/1002 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •