Sayfa 589/1006 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    merkez ekimde politika faizini arttırsaydı, yerliler bozmasa bile yabancı tahvil ve borsaya gelecekti. Artık 15 kurtarmaz, kasım veya aralıkta politika faizini 18 yapmaları lazım.
    atilla yesilada 1 milyar dolar girecek para bekliyordu dedi faiz artmayinca para kacti.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mb hamle yapmazsa selçuk geçer ülkenin bir numaralı ekonomisti olur
    valla adam midyeci Ahmet'te Murat Muratoğlu'yla midye yeme yarışması yaparken, Merkez faiz arttırmayacak demişti

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Amerika bugün dolar rezerv para olmasa bizden beter olur!!
    Çin bu kadar ihracat yapmasına, dünyanın üretim merkezi olmasına rağmen şirketlerini devlet ayakta tutuyor!!
    Sorun borç sorunu, finansal elitler imf'yi dünya merkez bankası yaptığı gün benjaminin de sonu gelir!!
    Ciddiye alınmak istiyorsan sadece kötü günde buraya gelip milletin kafasını bulandırma!!
    Tcmb'nin ne karar alacağını bilmiyorsan, işkembeden sallamış olursun!!
    Paranın değerini üretim belirler.!!!!
    ABD doları major para birimi.!
    Tüm dünya ABD ye çalışıyor.!!!!
    Gresham yasası.!!!!

Kötü para Herzaman iyi parayı kovar.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ben 2011 den beri bu forumdayım.!!
    Ha buraya not düşeyim.!!!
    Dua edin Benjamin sayesinde.!!
    Memleket düze çıkacak.!!
    Krizle gelenler krizle gidecek.!!!
    Üretmeyen ekonomi batmaya mahkumdur.!!
    Varsa tersini düşünen.!!
    Gerekçelerini yazsın.!!
    Yoksa işkembeden atmasın.!!!
    Maalesef Bilgi sahibi olmadan.!!
    Boş fikir sahibi olan çok.!!!
    Değerli arkadaşım iyi diyorsun has diyorsunda kim yapacak bu işi.
    Normal bir muhalefet, döviz kurunun sürekli yükseldiği bir ortamda iktidarın içinden geçerdi

Ama kripto akpli kılıçtaroğlu seçmenine hayal satıp akp nin önünü açmakla meşgul

Herif 10 yıldır ilk seçimde gidiyor masalı anlatıyor ve chpliler her seferinde o masala tutunuyor akp liler zaten malum mhp lirde aynı kime oy atacağız Hani benimde beğenmediğim AKP lilere koyun yakıştırması varya acaba onlarmı koyun 18 senedir kılıçtaroğlunun sattığı hayale inanan chp liler mi koyun bilemedim kısacası alternatif yok varsa söyleyin ona yönelelim ben şu an ülkeyi yönetecek siyasetçi veya parti göremiyorum Ölümü gösterip sıtmaya razı olacağız gibi bir durum var ortada

5.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    valla adam midyeci Ahmet'te Murat Muratoğlu'yla midye yeme yarışması yaparken, Merkez faiz arttırmayacak demişti
    murat muratoğlu mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşadı bizde mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşıyoruz yoksa full dolarda olurduk robin brooks twitter da ihracatla ilgili güzel bir grafik paylaşmış ihracatta düşüşte dünya rekoru kırmışız rekabetçi kura rağmen !! tüm bu tantana sadece konut satılsın diye ! bu yüzden rekabetçi kur argümanına sığınıldı

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    atilla yesilada 1 milyar dolar girecek para bekliyordu dedi faiz artmayinca para kacti.
    1 milyar taze Benjamin Sadece Botaş a 1 ay yetmez.!!!
    Aylık zorunlu Ödenecek veya takla attırılacak döviz bazlı faiz 2.5 milyar dolar.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Cuma günü yazdım kasım ayında 6 milyar dolar aralık ayında 5 milyar dolar ödemesi var Türkiye nin toplam 11 milyar dolar nerden bulacak bu parayı ?

8. TR 2 yıllık gösterge tahvil faizi an itibari ile 14,28 i gördü.
    Bakalım bu gün ortalama faiz ne olacak

Sayfa 589/1006 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •